• Ingyenes kiszállítás - legalább 2 termék vásárlása esetén
  • Ingyenes visszaküldés - 30 napon belül
  • 100% biztonságos vásárlás – biztonságos fizetés
0 Kosár
0.00 HUF

Utoljára hozzáadott termékek

A kosár még üres.

0 Kosár
0.00 HUF

Utoljára hozzáadott termékek

A kosár még üres.

FEL A TETŐRE A CSOMAGOKKAL, AMIK NEM FÉRNEK BE

Ha a csomagtér túl kicsi, akkor javasoljuk, hogy döntsön a minőségi Nordrive tetőcsomagtartó vásárlása mellett. A Nordrive minőségi tetőcsomagtartókat kínál 5 év garanciával és nagy teherbírással. A tetőcsomagtartók az ön járművének a méretei alapján vannak elkészítve és biztosítják a tökéletes illeszkedést és a biztonságos használatot.

MIÉRT JÓ DÖNTÉS
A TETŐCSOMAGTARTÓK VÁSÁRLÁSA

Az autó méreteihez gyártva

A tetőcsomagtartók az autó méreteihez vannak szabva, ami azt jelenti, hogy a tökéletes illeszkedésnek köszönhetően nagyobb biztonságot nyújtanak önnek, amikor a jármű tetején szállítja a rakományt.

Extra hely a csomagtartóban

Ha úgy érzi, hogy több helyre van szüksége járműve csomagtartójában, a rakományt a tetőre is áthelyezheti. Válasszon minőségi tetőcsomagtartókat, amelyek biztonságos és gondtalan utat nyújtanak.

Biztonsági zárral kiegészített rendszer

A webáruházunkban található összes tetőcsomagtartó rendszer biztonsági zárral van felszerelve, amely megakadályozza a tetőcsomagtartó és a szállítmány különválását.

Tökéletes minőség

A kínálatunkban lévő tetőcsomagtartók a magasabb minőségi osztályba tartoznak és rendelkeznek az összes tanúsítvánnyal, amely növeli a közlekedésbiztonságot.

Aerodinamikus forma

A tetőcsomagtartók vásárlásakor nagyon fontos szempont az aerodinamikus kialakítás, amely lehetővé teszi a vezetést anélkül, hogy a jármű tetőcsomagtartója kellemetlen dobolást okozna.

5 éves garancia a Nordrive termékekre

Kivételes minőségüknek köszönhetően a tetőcsomagtartók és tetőboxok gyártója, a Nordrive, 5 év garanciát vállal termékeire.

TETŐCSOMAGTARTÓK
KISHASZONJÁRMŰVEKHEZ

A híres NORDRIVE gyártó egyedi tetőcsomagtartóit rendkívüli és robusztus minőségük jellemzi, nagy teherbírással akár 200kg-ig vagy 50kg-ig rudanként. Ugyanakkor tökéletes a kialakításuk és a kinézetük, ezért elegáns megjelenést kölcsönöznek teherszállító járművének. A teherautók tetőcsomagtartói nagyon kompaktak, aerodinamikus a kialakításuk és kényelmes utazást biztosítanak. A rudak felső része csúszásgátló gumival van bevonva és minden oldalon vannak csatornák a tartozékok felszereléséhez.

TETŐCSOMAGTARTÓK SZEMÉLYGÉPKOCSIKHOZ
TETŐKORLÁTOK NÉLKÜL

A NORDRIVE személygépkocsi-tetőcsomagtartók pontosan az ön járműve méretei alapján vannak elkészítve. A jármű gyártója által kijelölt helyekre vannak felszerelve és 100%-os illeszkedést és rendkívüli megbízhatóságot nyújtanak. A tetőcsomagtartók aerodinamikailag vannak kialakítva, valamint kényelmes és csendes utazást biztosítanak. Az összes Nordrive tetőcsomagtartó a piacon lévő legjobb minőségű tetőcsomagtartók közé tartozik.

TETŐCSOMAGTARTÓK SZEMÉLYGÉPKOCSIKHOZ
TETŐKORLÁTTAL

Ha járművének hosszanti tetőkorlátja van, akkor tetőkorlátos tetőcsomagtartót kell választania. A választás során arra is figyelnie kell, hogy a járművének nyitott vagy zárt tetőkorlátja van. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a nyitott tetőkorlát csak két ponton érinti a tetőt, a két pont között pedig hézag van. Zárt tetőkorlát esetén pedig a rúd teljes hosszában érinti a tetőt, és a tartó és a tető között nincs hézag.

MIKOR VAN SZÜKSÉGÜNK TETŐCSOMAGTARTÓRA?

Az autó csomagtartója gyakran túl kicsi, és nem fér bele az összes síléc, szörfdeszka, kerékpár és hasonló sportfelszerelés. A legjobb megoldás a tetőn történő szállítás, de ehhez nagyon fontos a minőségi tetőcsomagtartó kiválasztása, amelyeket kifejezetten az ön járműtípusához terveztek.
A minőségi Nordrive tetőcsomagtartók kemény alumíniumból készülnek, ezért sokkal könnyebbek a vasból készült modelleknél, de mégis száz kilogrammos teherbírással dicsekednek. Ez több, mint a személygépkocsik többségének a megengedett tetőterhelése!
A rögzítőkarok karcálló gumival vannak bevonva és a Nordrive tetőcsomagtartók zárral működő biztonsági rendszerrel is el vannak látva. A felszerelés egyszerű és nem igényel speciális szerszámokat.
Regisztrációkor minden termékre
-5%az első vásárlásnál
kedvezményt kap! Regisztráljon
-5%az első vásárlásnál
Regisztrációkor minden termékre kedvezményt kap!
Regisztráljon