• Ingyenes kiszállítás - legalább 2 termék vásárlása esetén
  • Ingyenes visszaküldés - 30 napon belül
  • 100% biztonságos vásárlás – biztonságos fizetés
0 Kosár
0.00 HUF

Utoljára hozzáadott termékek

A kosár még üres.

0 Kosár
0.00 HUF

Utoljára hozzáadott termékek

A kosár még üres.

BOOTECTOR CSOMAGTÉRVÉDŐ

A Bootector tökéletes védelmet nyújt csomagtartójának. Védi a padló borítását, az oldalsó kerékházat és a hátsó ülések támlájának hátulját. Egy kiegészítő nyelv megvédi a sérülésektől az ütköző hátsó részét is (például a kutya ki- és beszállásakor).
Vízálló, műanyag szövetből készült, pontosan a gépkocsija csomagterének méretéhez szabva és tökéletes védelmet nyújt mindenkinek, aki naponta használja a csomagtartót (pl. szobafestők, kőművesek, kertészek, sportolók, állattartók).

Válassza ki járművét
  • Ingyenes visszaküldés A termék visszaküldése 30 napon belül
  • Ingyenes kiszállítás Legalább 2 termék vásárlása esetén
  • 100% biztonságos vásárlás - Garantáljuk a biztonságos fizetést

BOOTECTOR CSOMAGTÉRVÉDŐ

Ha gépkocsija csomagterében gyakran szállít házi kedvenceket, sporteszközöket vagy egyéb terhet, akkor a minőségi csomagtérvédő szinte nélkülözhetetlen. A Bootector csomagtérvédő teljes körű védelmet nyújt, hiszen beborítja a padlót, a kerékházat és a hátsó ülések támlájának hátulját is.

MIÉRT JÓ DÖNTÉS A BOOTECTOR
VÁSÁRLÁSA

Tökéletes illeszkedés

A Bootector 100%-ban az ön járműve méreteihez van szabva, és tökéletesen illeszkedik az egész csomagtartóhoz.

A csomagtartó teljeskörű védelme

A Bootector csomagtértvédő megvédi a teljes csomagtartót, beleértve a jármű oldalait és üléseit is. Mindenki számára alkalmas, aki rendszeresen használja a csomagteret, különösen kézművesek, kutyatulajdonosok és sportolók számára.

A lökhárító kiegészítő védelme

A kiegészítő lökhárító-védelem lehetővé teszi a kutya számára a biztonságos be- és kiszállást, illetve a rakományok berakását a lökhárító sérülése nélkül.

Gyors és egyszerű felszerelés

A Bootector a jármű csomagtartójába az öntapadós tépőzárak segítségével rögzíthető, így mindig a helyén fog maradni.

Könnyen tisztítható

A sima vászonnak és a vízálló anyagnak köszönhetően a Bootector tisztítása nagyon egyszerű, mivel a szennyeződés nem hatol be az anyag szerkezetébe. A Bootectort a járműben is megtisztíthatja, vagy pedig kiveheti és a járművön kívül tisztítja meg.

BOOTECTOR TELJESKÖRŰ VÉDELEM

A csomagtértálcát méretpontosan az ön csomagtartójához tervezték és védi a teljes csomagtartót, beleértve a jármű üléseit és oldalait is. A teljes körű védelmének köszönhetően mindenkinek megfelelő, aki rendszeresen és extrém módon használja járművét és csomagtartóját. Mivel a Bootector pontosan a jármű méretei alapján készül, az üléseket is lehajthatja és váltogathatja melyiket védi le, mivel van rajta egy cipzár, amely illeszkedik az ülésekhez.

IDEÁLIS KUTYA TARTÓKNAK

A kirándulásokon ön is kinyitja a jármű csomagtartóját a házi kedvencének, aki nedvesen, sárosan közvetlenül a csomagtartóba ugrik és teljesen beszennyezi? Ebben az esetben a Bootector a tökéletes megoldás az ön számára, hiszen a tökéletes fedés és a vízálló anyag teljes mértékben megvédi járművét és a szőrszálak már nem fognak rátapadni a csomagtartóban lévő dolgokra.

BOOTECTOR MINT LÖKHÁRÍTÓVÉDELEM

A Bootectornak van egy integrált nyelve is, amelyet a lökhárítóra csúsztathat. Az extra védelemnek köszönhetően többé nem kell attól tartania, hogy kedvence megkarcolja a lökhárítóját. A lökhárítóhoz való kiegészítő nyelv mindenkinek nagyon jól fog jönni, aki rendszeresen használja a csomagtartót és gyakran akaratlanul nekiütközik a lökhárító szélének a különböző tárgyakkal.

BOOTECTOR SZÁLLÍTÁSHOZ SZERSZÁMOK
ÉS SZENNYEZŐDÉSEK

Jellemzőinek köszönhetően a Bootector ideális mindazok számára, akik szerszámokat vagy kertészeti kellékeket szállítanak járművükben. Abban az esetben, ha a csomagtartóban kinyílik egy csomag virágföld, felborul egy virág, vagy lehull a levele, nem kell attól tartania, hogy a szennyeződés a jármű eredeti textíliájába ivódik és tönkreteszi azt.

BOOTECTOR MINDEN KÉZMŰVES SZÁMÁRA

A kézművesek gyakran használják járművüket anyagok szállítására, és ezzel közben tönkreteszik belsejét. A Bootector csomagtérvédő minőségi védelmével hatékonyan megvédheti a járműve csomagtartóját a nedvességtől, a szennyeződéstől és a sérülésektől. A csomagtérvédő huzat strapabíró anyagból készül, emellett a hátsó lökhárítót is letakarhatja egy speciális résszel és megvédheti azt a kiskedvence karmai által okozott sérülésektől vagy a nagyobb tárgyak berakásakor keletkező sérülésektől.
A Bootector csomagtérvédőnek köszönhetően az autó csomagtartója tiszta és sértetlen marad, ami megkönnyíti a használt jármű eladását és kedvezőbb árat is kérhet érte.
Regisztrációkor minden termékre
-5%az első vásárlásnál
kedvezményt kap! Regisztráljon
-5%az első vásárlásnál
Regisztrációkor minden termékre kedvezményt kap!
Regisztráljon