Nosači

FEL A TETŐRE A CSOMAGOKKAL AMIK NEM FÉRNEK BE

Ha a csomagtér túl kicsi, akkor javasoljuk, hogy döntsön a minőségi Nordrive tetőcsomagtartó vásárlása mellett. A Nordrive minőségi tetőcsomagtartókat kínál 5 év garanciával és nagy teherbírással. A tetőcsomagtartók az ön járműve méretei alapján vannak elkészítve, és biztosítják a tökéletes illeszkedést és a biztonságos használatot.

TETŐCSOMAGTARTÓK TEHERGÉPKOCSIKHOZ ÉS KISTEHERAUTÓKHOZ

A híres NORDRIVE gyártó egyedi tetőcsomagtartóit rendkívüli és robusztus minőségük jellemzi, nagy teherbírással, akár 200kg-ig vagy 50kg-ig rúdanként. Ugyanakkor tökéletes a kialakításuk és a kinézetük, ezért elegáns megjelenést kölcsönöznek teherszállító járművének. A teherautók tetőcsomagtartói nagyon kompaktak, aerodinamikus a kialakításuk és kényelmes utazást biztosítanak. A rudak felső része csúszásgátló gumival van bevonva, és minden oldalon vannak csatornák a tartozékok felszereléséhez.

TETŐCSOMAGTARTÓK SZEMÉLYGÉPKOCSIKHOZ TETŐKORLÁT NÉLKÜL

A NORDRIVE személygépkocsi-tetőcsomagtartók pontosan az ön járműve méretei alapján vannak elkészítve. A jármű gyártója által kijelölt helyekre vannak felszerelve, és 100%-os illeszkedést és rendkívüli megbízhatóságot nyújtanak. A tetőcsomagtartók aerodinamikailag vannak kialakítva, valamint kényelmes és csendes utazást biztosítanak. Az összes Nordrive tetőcsomagtartó a piacon lévő legjobb minőségű tetőcsomagtartók közé tartozik.

TETŐCSOMAGTARTÓK SZEMÉLYGÉPKOCSIKHOZ TETŐKORLÁTTAL

Ha járművének hosszanti tetőkorlátja van, akkor tetőkorlátos tetőcsomagtartót kell választania. A választás során arra is figyelnie kell, hogy a járművének nyitott vagy zárt tetőkorlátja van. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a nyitott tetőkorlát csak két ponton érinti a tetőt, a két pont között pedig hézag van. Zárt tetőkorlát esetén pedig a rúd teljes hosszában érinti a tetőt, és a tartó és a tető között nincs hézag.

MIKOR VAN SZÜKSÉGÜNK TETŐCSOMAGTARTÓRA?

Az autó csomagtartója gyakran túl kicsi, és nem fér bele az összes síléc, szörfdeszka, kerékpár és hasonló sportfelszerelés. A legjobb megoldás a tetőn történő szállítás, de ehhez nagyon fontos a minőségi tetőcsomagtartók kiválasztása, amelyeket kifejezetten az ön járműtípusához terveztek. A minőségi Nordrive tetőcsomagtartók kemény alumíniumból készülnek, ezért sokkal könnyebbek a vasból készült modellektől, de mégis száz kilogrammos teherbírással dicsekednek. Ez több, mint a személygépkocsik többségének megengedett tetőterhelése! A rögzítőkarok karcálló gumival vannak bevonva, és a Nordrive tetőcsomagtartók zárral működő biztonsági rendszerrel is el vannak látva. A felszerelés egyszerű és nem igényel speciális szerszámokat.

Facebook

Facebook