Méretpontos csomagtértálcák

Horgász gumicsizma, sáros és piszkos lábbeli, nedves ruházat, evezők vagy terepbicikli – ezek és más tárgyak és sporteszközök fölsérthetik a csomagtér padlóját, vagy annyira beszennyezhetik, hogy már nem lehet tökéletesen kitisztítani. A csomagtér védelméhez használjon minőségi, méretpontos csomagtértálcát, amely pontosan illeszkedik minden egyes gépkocsi modellhez.

A csomagtértálcák minőségi és kopásálló műanyagból készülnek, hatékony védelmet nyújtanak és hosszú élettartamúak. Amikor majd el szeretné adni használt gépkocsiját, csak távolítsa el a csomagtértálcát, és a csomagtér olyan lesz, mintha új lenne!

A csomagtértálcák magas peremmel készülnek, nagyobb mennyiségű folyadékot, szennyeződést is képesek megtartani, és a sérülésektől is védik a csomagtér széleit.

Egyszerű karbantartás

A méretpontos csomagtértálcák különleges termoplaszt anyagból készülnek, amely tökéletes védelmet nyújt az autó teljes csomagterének. Ezen csomagtértálcát nem csúszkál a csomagtérben és a magas peremszélnek köszönhetően kiválóan védi a kárpitot. A méretpontosságnak köszönhetően nem mozdul el a csomagtérben. Tisztítása és karbantartása ugyanúgy nagyon egyszerű. Kiömlött folyadék és más szennyeződések esetén egyszerűen eltávolítjuk a tálcát az autóból, sima vízzel lemossuk, szükség esetén tisztítószerek használata is lehetséges, majd szárazra törölve már vissza is helyezhetjuk a csomagtérbe.

A csomagteret védő hótálca behelyezése és karbantartása nagyon egyszerű, az alapanyagának köszönhetően nagyon könnyű, így a mozgatása sem vesz igénybe különösebb erőfeszítéseket. Magas peremszéllel vannak ellátva, amely megakadályozza a folyadék kárpitba ivódását, nagyobb mennyiségű folyadék esetén is.

Tiszta és rendezett autó a csomagtértálca segítségével

Különösen új jármű vásárlása esetén szeretnénk a teljes kocsi sértetlen állapotát a leghoszabb ideig megőrizni. Ennek ellenére sokan kénytelenek különböző munkához szükséges szerszámokat szállítani a csomagtérben, vagy akár a sport és szabadidős tevékenységekhez szeretnék házikedvencüket is bevonni. Az autó csomagterét egyszerűen megvédheti a termoplaszt csomagtértálcával és ennek segítségével gond nélkül szállíthat bármilyen tárgyat a csomagtérben, legyen az piszkos, vizes vagy sáros.

Ez a csomagtértálca kitűnő visszajelzéseket kapott különböző építkezési, autószerelői cégektől, amelyek a munka végzéséhez szükséges, időnként piszkos szerszámokat szállítanak a csomagtérben. A fal festéshez szükséges alapanyagok, nagyobb mennyiségű színek szállítása is biztonságosabb, az építkezéshez és kőműves munkához szükséges homok és különböző alapanyagok szállítása sem okoz gondot. Ráadásul a nap végén a kocsiból a csomagtértálca eltávolítása vagy megtisztítása után családi autóként is tökéletesen használható.

Korito

Ha a csomagtérben gyakran szállítanak különböző szerszámokat, sportfelszereléseket vagy akár vizes, sáros cipőket, akkor a TPE (termoplaszt) csomagtértálca lesz a legjobb megoldás. A méretpontosság miatt tökéletesen illeszkedik a csomagtérhez és ennek köszönhetően tökéletes védelmet nyújt.

A csomagtértálca minőségi és strababíró gumírozott műanyakból készül, amelynek nincs különösebb, kellemetlen szaga. A magas peremnek köszönhetően nagyobb mennyiségű folyadék kárpitra ömlését is kiválóan megakadályozza és megvédi a csomagtér oldalát is.

Használt autó eladásakor csak egyszerűen távolítsa el a tálcát és a csomagtér kárpit bevonata újként fog pompázni.

 

Védelem nedvesség és penész ellen

A csomagtértálca használata kimondottan ajánlott olyan esetekben, amikor a csomagtérben gyakran szállítunk nedves, vizes tárgyakat, mint például sílécek, sícipők, evezéshez szükséges kellékek, búvár- vagy horgász felszerelések.

A gyakori nedvesség a csomagtér kárpit bevonatát tönkre teheti, hiszen a textil beszívja a nedvességet. Sokszor nincs időnk alaposan kiszárítani és így egy idő után a kárpit bepenészesedhet, amelyel kellemetlen szagok is járnak. Ez ellen a legjobb megoldás a csomagtértálca. A különleges alapanyaga miatt a nedvesség nem ivódik bele és nem engei a folyadék textillel való érintkezését, és ráadásul pár mozdulattal szárazra is törölhetjük.

A házikedvencek tulajdonosai is nagy százalékben ezen terméket választják, mivel tökéletes védelmet nyújt a kaparások, karcolások, állati szőrök és más szennyeződések ellen. A csomagtértálcát különösen ajánljuk az aktív életvitelt folytató embereknek és aktív családosoknak.

A webáruházunkban: withcar.hu méretpontos csomagtértálcák elérhetőek a legtöbb autó márka modelleihez. Nálunk megtalálhatja az Önnek megfelelő terméket, így teljes körű védelmet nyújtva személygépkocsijának, annak csomagterének. A Gledring cég egy saját fejlesztésű, a Gledring gumiszőnyegek anyagából, a Rubasolból készült Gledring gumi csomagtértálcákat is gyárt.

Facebook

Facebook