• Ingyenes kiszállítás - legalább 2 termék vásárlása esetén
  • Ingyenes visszaküldés - 30 napon belül
  • 100% biztonságos vásárlás – biztonságos fizetés
0 Kosár
0.00 HUF

Utoljára hozzáadott termékek

A kosár még üres.

0 Kosár
0.00 HUF

Utoljára hozzáadott termékek

A kosár még üres.

CSOMAGTÉRTÁLCÁK

A méretpontos csomagtértálcák tökéletesen illeszkednek a csomagtartó formájához. Hőre lágyuló anyagból készülnek, amelyet alacsony súly és jó csúszásgátló tulajdonságok jellemeznek. A magas peremek kiváló védelmet nyújtanak a kiömlött folyadékkal és a szennyeződésekkel szemben. A tálcák nélkülözhetetlenek mindenki számára, aki gyakran használja a csomagtartót (pl. sportolók, kézművesek, állattartók stb.).

VÁLASSZA KI JÁRMŰVÉT
  • Ingyenes visszaküldés A termék visszaküldése 30 napon belül
  • Ingyenes kiszállítás Legalább 2 termék vásárlása esetén
  • 100% biztonságos vásárlás - Garantáljuk a biztonságos fizetést

CSOMAGTÉRTÁLCA MINDEN AUTÓHOZ

Nap mint nap különféle tárgyakat és kellékeket szállítunk az autóban, amikre nagy szükségünk van. Gyakran éppen a csomagtér a legzsúfoltabb a csomagok, sport- vagy munkaeszközök, na meg a háziállatok miatt. A csomagtartóba nyugodt lélekkel eltárolhatunk mindent, ami vezetés közben veszélyes lenne, ha az utastérben lenne. A mindenféle különböző dolgok szállítása azonban a csomagtér károsodásához is vezethet. A csomagterek általában csak olyan textil burkolatokkal vagy szőnyegekkel vannak felszerelve, amelyek könnyen megsérülhetnek, elhasználódhatnak vagy akár tönkre is mehetnek. A csomagtértálca viszont hatékony védelmet nyújt autónk és csomagtartónk számára.

MIÉRT JÓ DÖNTÉS A CSOMAGTÉR
MEGVÉDÉSE TÁLCÁVAL

Tökéletes illeszkedés

A csomagtértálcákat méretpontosan az ön járművéhez készítik, és jó védelmet nyújtanak a csomagtérben.

Magas peremek

A magas peremek (4 cm) ideális védelmet nyújtanak, ha extrémebb körülmények között használja a csomagtartót.

Könnyű karbantartás

A méretpontos csomagtértálca könnyen karbantartható, a tisztítás legegyszerűbb és leggyorsabb módja a magasnyomású tisztító.

MÉRETPONTOS CSOMAGTÉRTÁLCÁK

Gumi horgászcsizma, sáros és koszos lábbelik, vizes köpeny, lapátok vagy mountain bike – mindezek és még sok egyéb kiegészítő és sportfelszerelés súlyosan károsíthatja járműve csomagtartóját, és olyan szennyeződést okozhatnak, amit már le sem lehet szedni. Ezért a védelem érdekében használjon minőségi méretpontos csomagtértálcát, amely pontosan illeszkedik a különböző modellek belsejébe.
A csomagtértálca minőségi és tartós műanyagból készült, így hatékony védelmet nyújt és hosszú élettartammal büszkélkedhet. Amikor eladja használt autóját, egyszerűen csak vegye le, és a csomagtartó olyan lesz, mint az új!
A csomagtértálcának magas peremei vannak, amivel megakadályozza a nagy mennyiségű víz és szennyeződés kiömlését, ugyanakkor védi a csomagtér széleit a sérülésektől.

A CSOMAGTÉRTÁLCA ANYAGA

Ha gyakran szállít különböző tárgyakat, sportfelszereléseket vagy vizes és koszos cipőket járműve csomagtartójában, akkor védje meg minőségi TPE (termoplasztikus) tálcával. A méretpontos kialakításnak köszönhetően minden autómodell csomagtartójába tökéletesen illeszkedik, és hatékonyan védi.
A tálca minőségi és strapabíró gumírozott műanyagból készült, mely nem okoz kellemetlen szagokat, magas peremei miatt pedig megakadályozza a nagy mennyiségű víz és szennyeződés kiömlését és egyben védi a csomagtartó oldalsó részeit.
Használt autó eladásakor csak vegye ki a tálcát, és a csomagtartó sértetlen és újszerű lesz!

KÖNNYEN KARBANTARTHATÓ

A csomagtértálca speciális hőre lágyuló anyagból és gumírozott műanyagból készül, amelyek biztosítják a tálca legjobb tulajdonságait. A csomagtartóban egy ilyen tálca nem csúszik és nem mozdul el, valamint rendkívül könnyen tisztítható és karbantartható. A kiömlött vagy szétszóródott dolgok és egyéb szennyeződések esetén a csomagtértálcát egyszerűen csak vegye ki az autóból és mossa le vízzel, szükség esetén tisztítószerrel. Tisztítás után törölje szárazra, majd helyezze vissza a csomagtartóba. Ott újra használatra kész. A csomagtértálca beszerelése és karbantartása nagyon egyszerű, hiszen a tálca speciálisan könnyű anyaga megkönnyíti az emelést és mozgatást. A csomagtértálca magas peremekkel rendelkezik, amelyek megakadályozzák, hogy nagy mennyiségű folyadék folyjon szét a csomagtartóban.

TISZTA ÉS MEGÓVOTT AUTÓ A CSOMAGTÉRTÁLCA SEGÍTSÉGÉVEL

Új autó vásárlásakor a lehető legjobban meg szeretnénk őrizni annak sértetlen állapotát. Ennek ellenére az aktív embereknek különféle felszerelésekre van szükségük munkájukhoz, szabadidős vagy sporttevékenységükhöz. Az autó könnyen védhető egy csomagtértálcával, amivel minden tartozék és felszerelés gond nélkül szállítható, még ha sáros vagy vizes is.
A csomagtértálca rendkívül hasznosnak bizonyult a különböző kézműveseknek, szervizeseknek és építőmestereknek, akiknek az autóban a munkájukhoz speciális munkaeszközök és anyagok szállítására van szükségük. A festők is könnyedén szállítanak a csomagtartóban nagy mennyiségű festéket, az építészek homokot és hasonló piszkos anyagokat, a szerelők munkaszerszámokat és egyebeket, de a nap végén mégis használhatják az autót családi autóként. A csomagtértálca könnyen kivehető vagy tisztítható, hogy a munkanapnak nyoma se legyen a csomagtérben. A csomagtértálcák minőségi és kopásálló műanyagból készülnek, hatékony védelmet nyújtanak és hosszú élettartamúak.
  • A csomagtértálca kifejezetten ajánlott olyan esetekben, amikor vizes és nedves tárgyakat szállítunk a csomagtérben, például síléceket és sícipőket egy síelés után, vagy evezőket, búvárfelszerelést és horgászfelszerelést. Nedves vagy vizes tárgyak rendszeres szállításakor a csomagtartóban a nedvesség felszívódik a csomagtartó alján található textil bélésbe. Sokszor nincs lehetőségünk a csomagtartó megfelelő szárítására, szellőztetésére, így a textíliák penészesedni kezdenek és kellemetlen szagokat is árasztanak. Ez könnyen elkerülhető csomagtértálca használatával. A speciális anyagnak köszönhetően a nedvesség nem szívódik fel benne, hanem a felületen marad, ahol könnyen szárazra törölhető. A méretpontos csomagtértálcák különleges termoplaszt anyagból készülnek, amely tökéletes védelmet nyújt az autó teljes csomagterének.
  • A kisállattartók is nagyon lelkesen használják a csomagtértálcát, hiszen védelmet nyújt a karcolások, szőr és egyéb szennyeződések ellen, amelyek felhalmozódnak a csomagtartóban. A csomagtértálca mindenekelőtt rendkívül praktikus kiegészítő minden aktív egyén és aktív család számára. A withcar.hu online áruházban méretpontos csomagtértálcák kaphatók, amelyek az egyes autómárkákhoz és -modellekhez készülnek. Minden autóhoz megtalálja a megfelelő csomagtértálcát, és ezzel a csomagteret teljesen sértetlenül és gyönyörűen őrzi meg egész évben. A csomagtértálcák magas peremmel készülnek, nagyobb mennyiségű folyadékot, szennyeződést is képesek megtartani, és a sérülésektől is védik a csomagtér széleit.
Regisztrációkor minden termékre
-5%az első vásárlásnál
kedvezményt kap! Regisztráljon
-5%az első vásárlásnál
Regisztrációkor minden termékre kedvezményt kap!
Regisztráljon