• Ingyenes kiszállítás - legalább 2 termék vásárlása esetén
 • Ingyenes visszaküldés - 30 napon belül
 • 100% biztonságos vásárlás – biztonságos fizetés
0 Kosár
0.00 HUF

Utoljára hozzáadott termékek

A kosár még üres.

0 Kosár
0.00 HUF

Utoljára hozzáadott termékek

A kosár még üres.

MÉRETPONTOS SZÖVETSZŐNYEGEK

A méretpontos szövetszőnyegek tökéletesen illeszkednek az autó belsejébe. Az autó aljába szerelhető rögzítő tappancsok nagyobb biztonságot nyújtanak, mivel így a szőnyegek nem mozdulnak el, és nem akadnak bele a pedálokba. A szőnyegek az innovatív puha anyagnak köszönhetően nagyszerű komfortérzetet nyújtanak végtelen kilométeren keresztül.

VÁLASSZA KI JÁRMŰVÉT
 • Ingyenes visszaküldés A termék visszaküldése 30 napon belül
 • Ingyenes kiszállítás Legalább 2 termék vásárlása esetén
 • 100% biztonságos vásárlás - Garantáljuk a biztonságos fizetést

GYENGÉD PUHASÁG A KIVÁLÓ KÉNYELEMÉRT

A szőnyegek 100% polipropilénből készülnek, puha a felületük, az alján pedig egy speciális csúszásgátló géllel vannak bevonva. Vonzó megjelenésükkel és tökéletes illeszkedésükkel gondoskodnak róla, hogy az autó belülről is gyönyörű legyen.

MIÉRT JÓ DÖNTÉS
A SZÖVETSZŐNYEGEK VÁSÁRLÁSA

Tökéletes illeszkedés

A szövetszőnyegek méretpontosak, és minden járműmodellhez tökéletesen illeszkednek. Minden autós szőnyeg biztonsági tappancsokkal van felszerelve a nagyobb biztonság érdekében.

Minőségi autós szőnyegek

A szövetszőnyegek minőségi szövetekből, méghozzá 100% polipropilénből készülnek. A szövetszőnyegek rendkívül strapabírók, puhák és nem eresztik át a folyadékot. Autós szőnyegeink minőségi kidolgozásúak, elegáns megjelenésűek és puha tapintásúak.

Könnyű tisztítás és karbantartás

A szövetszőnyegek könnyen karbantarthatók. A legtöbb esetben elegendő porszívó használata. Ha makacsabb folt van rajtuk, akkor a szövetszőnyegeket be kell samponozni, vízzel lemosni, majd kiporszívózni.

Megbízható behelyezés

A szövetszőnyegek nem csúszkálnak és nem mozdulnak el, a peremei pedig nem görbülnek. A biztonságos behelyezés rögzítő tappancsok segítségével történik, amelyek megakadályozzák, hogy a szövetszőnyeg elmozduljon a jármű pedáljai alá és ezáltal növeli a biztonságot a vezetés közben.

TÖKÉLETES ILLESZKEDÉS

Célunk, hogy biztosítsuk a kínálatban szereplő összes termék tökéletes illeszkedését, hangsúlyt fektetve azokra a termékekre, amelyeknél még nagyobb a kapcsolat az utasokkal. A szövetszőnyegek az autóipari szabványok szerint készülnek és a rögzítő tappancsokkal megfelelnek a biztonsági feltételeknek.

KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ

A szövetszőnyegek az anyag szerkezete miatt, ill. a sűrű szövés miatt lehetővé teszik az egyszerű porszívózást. A szőnyegeket textiltisztítóval is kimoshatja, vagy mélymosást is alkalmazhat. A szőnyeg állapota mindképpen kifogástalan lesz.

MEGBÍZHATÓ BEHELYEZÉS

Szövetszőnyegeink biztonsági tappancsokkal vannak felszerelve, amelyek megakadályozzák, hogy a szőnyeg a pedálok alá csússzon Ez különösen fontos a szövetszőnyegeknél, mivel ezek könnyűek és nagyon gyorsan elmozdulnak a helyükről.

KÉT MINŐSÉGI SZINT

A szövetszőnyegek egyes járművekhez kaphatók még kifinomultabb Lux változatban is, ami nagyobb összhangban van a járműmodell arculatával és belső terével. Az ilyen szőnyegek a mérlegen nagyobb, 800g/m2 tömeget mutatnak. Az anyag minősége minden szövetszőnyeg, ill. járműmodell esetén előre meghatározott, ezért nem tud választani minőséget. Mindkét esetben ezek a kapható legjobb minőségű anyagok.
 • Járműve évszáma és futásteljesítménye nemcsak a kormányon, az ülésen és a pedálokon, hanem a padlón is meglátszik. Idővel elhasználódik a nedvesség és szennyeződés, valamint cipővel való súrlódás miatt – ez különösen a sofőr oldalán, a pedálok közelében szembetűnő. Ezért védje meg autója padlóját méretpontos szövetszőnyegekkel, amelyek tökéletesen illeszkednek minden autómodell belsejébe. Rögzítésük speciális tappancsok segítségével történik, a padlón való elcsúszást pedig egy speciális gélbevonatú alsó rész akadályozza meg.
 • A szőnyegek minőségi polipropilénből készülnek, mentesek a kellemetlen szagoktól, puha és kellemes tapintásúak. Autója belseje nagyon jól fog kinézni velük, ugyanakkor védve lesz a különféle sérülésektől.
 • Védje járműve padlóját a szennyeződéstől és a kopástól a minőségi méretpontos szövetszőnyegekkel, amelyek minden autómodell belsejébe tökéletesen illeszkednek.
  A szőnyegek minőségi és strapabíró anyagból készülnek, különleges szerkezetüknek köszönhetően pedig könnyen tisztíthatók is. Persze eltávolíthatók is, a járműbe pedig az eredeti tappancsok segítségével tudja rögzíteni őket, ami megakadályozza, hogy elmozduljanak vagy elcsúszanak. Menet közben mindig a helyükön maradnak, amit a szőnyeg alsó részén lévő speciális csúszásgátló bevonat tesz lehetővé.
 • A szőnyegek szagtalanok és kellemes tapintásúak, minőségi kidolgozásuknak és tetszetős megjelenésüknek köszönhetően pedig még kifinomultabbá teszik járműve belsejét.
  Ősszel és télen, amikor több az eső, a sár és a hó, a Gledring gumiszőnyegek használatát javasoljuk.
 • Válassza ki járművét

Regisztrációkor minden termékre
-5%az első vásárlásnál
kedvezményt kap! Regisztráljon
-5%az első vásárlásnál
Regisztrációkor minden termékre kedvezményt kap!
Regisztráljon