A JÁRMŰ HÁTULSÓ OLDALRÉSZÉNEK A VÉDELME

HÁROMPONTOS RÖGZÍTÉS

SZELLŐZŐNYÍLÁSOK

PUHA TÁSKA A PONYVA TÁROLÁSÁRA

A módosítás során a jégeső ellen védő ponyvát elláttuk egy harmadik hevederrel is, amely a jármű közepén fut, így a takaró erős szél esetén is jelentősen nagyobb eséllyel marad a járműn.

az EVO jégeső ellen védő ponyvák első generációja csak a jármű elülső oldalrészét védelmezte. A 2019-es módosításnál már a hátulsó oldalrész védelmét is megoldottuk. A ponyva mindkét oldalrészét meghosszabbítottuk az előző változathoz viszonyítva, ezért a kocsi védettebb a legérzékenyebb részeken.

Pokrivalo

A ponyvák négy különböző méretben készülnek: M, L, XL, XXL ‒ a lenti táblázatban megtalálja, melyik illik az ön autójára.

 

A ponyva mindkét oldalán szellőzőnyílást helyeztünk el, hogy a nedvesség távozhasson védőponyva alól, amely így a jármű hosszantartó védelmére is alkalmas.

Megállapítottuk, hogy ügyfeleink számára nehézséget okoz a védőtakaró tárolása az elsődleges csomagolásban (táskában), hiszen a ponyvát nem mindig sikerül összehajtogatni az elsődleges méretre, ennek következtében pedig megsérül a csomagolás cipzárja. A csomaghoz emiatt ingyenesen hozzátettünk egy a ponyva tárolására szolgáló puha táskát is, melynek alkalmazásával az előbb említett nehézségek nem ismétlődhetnek meg.

Facebook

Facebook