• Ingyenes kiszállítás - legalább 2 termék vásárlása esetén
  • Ingyenes visszaküldés - 30 napon belül
  • 100% biztonságos vásárlás – biztonságos fizetés
0 Kosár
0.00 HUF

Utoljára hozzáadott termékek

A kosár még üres.

0 Kosár
0.00 HUF

Utoljára hozzáadott termékek

A kosár még üres.

Autóponyva EVO II - jégeső elleni védelem

Az EVO II jégeső ellen védő ponyva tökéletes választás mindenkinek, aki meg akarja védeni járművét a jégesőtől vagy más időjárási körülményektől. A vastag ütésálló hab megvédi járművét teljes hosszában és kiegészítő védelemmel van ellátva az autó legérzékenyebb részeinél. Az autóponyva továbbfejlesztése során a termékhez hozzáadtak további oldalvédőket, a ponyva kiegészítő központi rögzítését, a légáramlást és a nedvesség megtartását megakadályozó nyílást, valamint egy táskát a ponyva egyszerűbb tárolása érdekében.

Válassza ki járművét
  • Ingyenes visszaküldés A termék visszaküldése 30 napon belül
  • Ingyenes kiszállítás Legalább 2 termék vásárlása esetén
  • 100% biztonságos vásárlás - Garantáljuk a biztonságos fizetést

ÚJ! 4X JOBB AUTÓPONYVA JÉGESŐ ELLEN.

A Wagner jégeső elleni autóponyva gyártó 2019-ben néhány olyan fejlesztést adott hozzá a termékéhez, amelyek jelentősen javítják a jármű védelmét és a felhasználói élményt. Az EVO II jégeső elleni autóponyva ezért a legjobb minőségű védelmet nyújtja a piacon. Az átdolgozás magában foglalja a jégeső elleni ponyva hárompontos rögzítését a járműre, a kiegészítő védelmet a jármű oldalán, amivel nagyobb területet lehet lefedni, valamint egy nyílást, amely lehetővé teszi a ponyva szellőzését és megakadályozza a nedvesség megtartását. A ponyva táskája mellett egy új zacskó is a csomagba került a könnyebb tárolás érdekében.
A zacskók 4 különböző méretben kaphatók: M, L, XL és XXL. Az alábbi táblázatban keresse meg azt a ponyvát, amely megfelel autójának.

EVO II 4X TOVÁBBFEJLESZTETT JÉGESŐ ELLEN VÉDŐ PONYVA – LEGÚJABB MÓDOSÍTÁS, 2019

Kiegészítő oldalsó védelem

A ponyvát kiegészítő oldalvédőkkel bővítették, amelyek jelentősen segítik a jármű oldalainak védelmét jégeső esetén.

Kiegészítő központi rögzítés

Rögzítés az első és hátsó lökhárítón + központi rögzítés.

Kondenzáció elleni nyílás

Két nyílás, amelyek gondoskodnak a levegő áramlásáról a autótakaró ponyva alatt (megakadályozzák a páralecsapódást).

Zacskó az egyszerű tároláshoz

A csomagban egy új zacskó is található a könnyebb tárolás érdekében.

NAGYOBB OLDALVÉDELEM A PONYVÁN

A Wagner gyártó az új generációs EVO II-vel bővítette a jégeső elleni autóponyvák gyártása terén szerzett sokéves tapasztalatát, amely az ön autójának jelentősen jobb védelmet nyújt a jégeső ellen, mint az előző terméksorozat vagy bármely más piacon lévő jégeső elleni autóponyva. Nagyon fontos módosítás a nagyobb oldalvédelem, amely hatékonyabban védi a jármű oldalát. Éppen az oldalakkal szokott lenni a legtöbb probléma, mivel ott két olyan felület találkozik, amelyek szöget képeznek. Ha a jégeső a találkozópontot érinti, az deformálhatja a fémlemezt, ami azt jelenti, hogy a karosszéria javítására lesz szükség.

KIEGÉSZÍTŐ KÖZPONTI RÖGZÍTÉS - 3X RÖGZÍTÉS

Erős szél esetén gyakran előfordul, hogy a szél bejut az autóponyva alá és lefújja. Ezért a Wagner az autóponyva továbbfejlesztése során a klasszikus első és hátsó lökhárítós rögzítés mellett egy középső biztonsági övet is hozzáadott az EVO II jégeső elleni ponyvához, amely megakadályozza, hogy a szél elfújja a jégeső ellen védő autóponyvát. A gyakorlatban ez a rendszer rendkívül jól teljesít, amit a felhasználók is megerősítettek 2019-ben. Az EVOII jégeső elleni autóponyva ezért a legjobb minőségű védelmet nyújtja a piacon.

KONDENZÁCIÓ ELLENI NYÍLÁS - A HOSSZÚTÁVÚ HASZNÁLATHOZ

A kondenzáció elleni nyílás egy nagyon fontos funkció, amelyet a továbbfejlesztés során adtak hozzá, mivel megakadályozza a nedvesség megtartását a jármű alatt és lehetővé teszi a jármű gyorsabb és könnyebb száradását. Ennek köszönhetően a jégeső ellen védő ponyva alkalmas a jármű hosszabb tárolására is. Célszerű azonban, hogy a jégeső elleni autótakaró ponyva száraz járműre kerüljön fel, ha nem így van, akkor távolítsa el a jeget és a következő használat előtt jól szárítsa meg. A autótakaró ponyva mindkét oldalrészét meghosszabbítottuk az előző változathoz viszonyítva, ezért a kocsi védettebb a legérzékenyebb részeken.

ZACSKÓ AZ EGYSZERŰ TÁROLÁSHOZ

A csomag ki lett egészítve egy strapabíró és nagy zacskóval is az egyszerűbb tárolás érdekében. Eddig nagyon nehéz volt visszahajtogatni az autóponyvát úgy, hogy beférjen az eredeti tárolótáskába, mivel az összehajtogatott ponyva is túl nagy volt. Ezért a Wagner cég hozzáadott egy strapabíró zacskót is, amelyet korlátlanul lehet használni. Az autóponyvát a felhasználó saját maga összehajtogathatja és eltárolhatja úgy, hogy háromszor széltében összehajtja a ponyvát, majd hosszában feltekeri. Így aztán nagyon könnyen eltárolhatja az új zacskóban. Az EVOII autóponyva jégeső elleni ezért a legjobb minőségű védelmet nyújtja a piacon.
  • A jégeső nem csak a termésben okoz károkat, hanem súlyosan károsíthatja a kocsiját is. A jégeső ellen a legjobb védelem természetesen a garázsban rejlik egy autónak, de ha nincs ilyenünk, akkor egy speciális jégeső ellen védő ponyva is nagyon jól jön. Többrétegű anyagból készül, ezért hatékonyan védi a jármű felületét a heves jégesőtől. Több szabványos méretben kapható, ezért különböző típusú és méretű járművekhez alkalmas. Egyszerűen csak terítse szét a járművön, és rögzítse a speciális hevederekkel, hogy megakadályozza az időjárás okozta károkat. A kisebb sérülések javítása is igen megterhelő és felesleges költségekkel járhat, sőt, még akkor is, ha a javítást egy biztosító fedezi, az negatív hatással van a jármű értékére. A autótakaró ponyva mindkét oldalán szellőzőnyílást helyeztünk el, hogy a nedvesség távozhasson védőponyva alól, amely így a jármű hosszantartó védelmére is alkalmas.
Regisztrációkor minden termékre
-5%az első vásárlásnál
kedvezményt kap! Regisztráljon
-5%az első vásárlásnál
Regisztrációkor minden termékre kedvezményt kap!
Regisztráljon