NAGYOBB OLDALVÉDELEM A PONYVÁN

A Wagner gyártó az új generációs EVO II-vel bővítette a jégeső elleni autóponyvák gyártása terén szerzett sokéves tapasztalatát, amely az ön autójának jelentősen jobb védelmet nyújt a jégeső ellen, mint az előző terméksorozat vagy bármely más piacon lévő jégeső elleni autóponyva. Nagyon fontos módosítás a nagyobb oldalvédelem, amely hatékonyabban védi a jármű oldalát. Éppen az oldalakkal szokott lenni a legtöbb probléma, mivel ott két olyan felület találkozik, amelyek szöget képeznek. Ha a jégeső a találkozópontot érinti, az deformálhatja a fémlemezt, ami azt jelenti, hogy karosszéria javításra lesz szükség.

KIEGÉSZÍTŐ KÖZÉPSŐ RÖGZÍTÉS - 3X RÖGZÍTÉS

Erős szél esetén gyakran előfordul, hogy a szél bejut az autóponyva alá és lefújja. Ezért a Wagner az autóponyva továbbfejlesztése során a klasszikus első és hátsó lökhárítós rögzítés mellett egy középső biztonsági övet is hozzáadott az EVO II jégeső elleni ponyvához, amely megakadályozza, hogy a szél elfújja a jégeső ellen védő autóponyvát. A gyakorlatban ez a rendszer rendkívül jól teljesít, amit a felhasználók is megerősítettek 2019-ben.

KONDENZÁCIÓ ELLENI NYÍLÁS - A HOSSZÚTÁVÚ HASZNÁLATHOZ

A kondenzáció elleni nyílás egy nagyon fontos funkció, amelyet a továbbfejlesztés során adtak hozzá, mivel megakadályozza a nedvesség visszatartását a jármű alatt, és lehetővé teszi a jármű gyorsabb és könnyebb száradását. Ennek köszönhetően a jégeső ellen védő ponyva alkalmas a jármű hosszabb tárolására is. Célszerű azonban, hogy a jégeső elleni ponyva száraz járműre kerüljön fel, ellenkező esetben pedig távolítsa el a jeget és a következő használat előtt jól szárítsa meg.

ZSÁK AZ EGYSZERŰ TÁROLÁSHOZ

A csomag ki lett egészítve egy strapabíró és nagy tárolózsákkal is az egyszerűbb tárolás érdekében. Eddig nagyon nehéz volt visszahajtogatni az autóponyvát úgy, hogy beférjen az eredeti tárolótáskába, mivel az összehajtogatott ponyva is túl nagy volt. Ezért a Wagner cég hozzáadott egy strapabíró zsákot is, amelyet korlátlanul lehet használni. Az autóponyvát a felhasználó saját maga összehajtogathatja és eltárolhatja úgy, hogy összehajtja a ponyvát háromszor szélességben, majd hosszában feltekeri. Így aztán nagyon könnyen eltárolhatja az új tárolózsákban.

A módosítás során a jégeső ellen védő ponyvát elláttuk egy harmadik hevederrel is, amely a jármű közepén fut, így a takaró erős szél esetén is jelentősen nagyobb eséllyel marad a járműn.

az EVO jégeső ellen védő ponyvák első generációja csak a jármű elülső oldalrészét védelmezte. A 2019-es módosításnál már a hátulsó oldalrész védelmét is megoldottuk. A ponyva mindkét oldalrészét meghosszabbítottuk az előző változathoz viszonyítva, ezért a kocsi védettebb a legérzékenyebb részeken.

Pokrivalo

A ponyvák négy különböző méretben készülnek: M, L, XL, XXL ‒ a lenti táblázatban megtalálja, melyik illik az ön autójára.

 

A ponyva mindkét oldalán szellőzőnyílást helyeztünk el, hogy a nedvesség távozhasson védőponyva alól, amely így a jármű hosszantartó védelmére is alkalmas.

Megállapítottuk, hogy ügyfeleink számára nehézséget okoz a védőtakaró tárolása az elsődleges csomagolásban (táskában), hiszen a ponyvát nem mindig sikerül összehajtogatni az elsődleges méretre, ennek következtében pedig megsérül a csomagolás cipzárja. A csomaghoz emiatt ingyenesen hozzátettünk egy a ponyva tárolására szolgáló puha táskát is, melynek alkalmazásával az előbb említett nehézségek nem ismétlődhetnek meg.

Facebook

Facebook