• Ingyenes kiszállítás - legalább 2 termék vásárlása esetén
  • Ingyenes visszaküldés - 30 napon belül
  • 100% biztonságos vásárlás – biztonságos fizetés
0 Kosár
0.00 HUF

Utoljára hozzáadott termékek

A kosár még üres.

0 Kosár
0.00 HUF

Utoljára hozzáadott termékek

A kosár még üres.

MIÉRT VAN SZÜKSÉGÜNK HÓLÁNCRA?

Bár télen többnyire elegendő a téli gumi, a hólánc is kötelező téli felszerelés a körültekintő és felelősségteljes sofőr számára. Ezek elengedhetetlenek a zord körülmények mellett és jelentősen növelik a biztonságot az erősen havas utakon. Ha télen gyakran utazik külföldre síelni, vagy el kell utaznia az időjárástól függetlenül, akkor szinte kötelező a hólánc!

MIÉRT JÓ DÖNTÉS
A HÓLÁNCOK VÁSÁRLÁSA?

Könnyű és gyors felszerelés

Láncaink lehetővé teszik a klasszikus rendszer gyors és egyszerű felszerelését, amely megbízható használatot nyújt.

Minden felnimérethez

A hóláncok teljes programjával lefedjük a személygépkocsik, tehergépjárművek és 4x4-es járművek teljes dimenzióját. Munkagépekhez, például traktorokhoz, kotrógépekhez stb. nincs hóláncunk a programban.

Kompakt csomagolás

Minden hólánchoz kompakt csomagolást adunk a járművek hóláncának tárolására.

HÓLÁNCOK SZEMÉLYGÉPKOCSIKHOZ

A híres Hilfer gyártó láncai speciális ötvözetekkel vegyített minőségi acélból készülnek, ami növeli a sérülésekkel szembeni ellenállást és meghosszabbítja élettartamukat. Felszerelésük is egyszerű, mivel az átlagosan tapasztalt sofőr kevesebb mint öt perc alatt felszereli őket szerszámok és a jármű elmozdítása nélkül.

TEHERGÉPKOCSIK ÉS 4X4-ES JÁRMŰVEK PROGRAMJA

Webáruházunkban a tehergépkocsik vagy a 4x4-es járművek programjában két lánckategória közül választhat. Azoknak, akik rendszeresen és komolyan használják a hóláncot, a SUV-khoz és a furgonokhoz való hóláncokat ajánljuk. Rendelkezésre áll egy 4x4 akciós program is. Ha nehézségei akadnak járművéhez való a hólánc kiválasztásánál, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

A HÓLÁNCOK FELSZERELÉSE

A láncokat tartsa az autóban egy könnyen elérhető helyen, és ne egy halom poggyász alatt, a felszereléskor pedig egy pár védőkesztyű is jól jön. Fogadja meg ezt az egyszerű tanácsot – először gyakorlásként a hátsó udvarban vagy a garázsban szerelje fel a láncokat az autójára, amikor éppen ráér.
Felszerelni őket egy hideg hétfői reggelen, hóviharban, az út szélén, amikor siet a munkába már önmagában is kínos feladat, arról ne is beszéljünk, ha azt sem tudja, mit is kellene pontosan csinálnia.
Regisztrációkor minden termékre
-5%az első vásárlásnál
kedvezményt kap! Regisztráljon
-5%az első vásárlásnál
Regisztrációkor minden termékre kedvezményt kap!
Regisztráljon