• Ingyenes kiszállítás - legalább 2 termék vásárlása esetén
 • Ingyenes visszaküldés - 30 napon belül
 • 100% biztonságos vásárlás – biztonságos fizetés
0 Kosár
0.00 HUF

Utoljára hozzáadott termékek

A kosár még üres.

0 Kosár
0.00 HUF

Utoljára hozzáadott termékek

A kosár még üres.

MÉRETPONTOS GUMISZŐNYEGEK

A szlovén Gledring cég terméke.

Az autós gumiszőnyegek a Gledring cég szlovén termékei. Pontosan az adott gépkocsi méretéhez készülnek, magas peremük van és a lehető legjobban megvédik a gépkocsi padlóját. A méretpontos gumiszőnyeg eredeti rögzítő tappancsokkal vannak felszerelve, amelyek biztosítják, hogy az autós szőnyegek ne mozogjanak szabadon, és ne mozduljanak el az autó pedáljai alá, ami nagyon veszélyes lehet.

VÁLASSZA KI JÁRMŰVÉT
 • Ingyenes visszaküldés A termék visszaküldése 30 napon belül
 • Ingyenes kiszállítás Legalább 2 termék vásárlása esetén
 • 100% biztonságos vásárlás - Garantáljuk a biztonságos fizetést

Gledring ÖKO ANYAGOK

A gyártás során felhasznált anyagok környezetbarátok. A gumiszőnyegek ezért kellemes illatúak és nem tartalmaznak mérgező anyagokat. Megfelelnek az autóiparra vonatkozó összes európai irányelvnek és törvénynek. A gumiszőnyegek rendelkeznek minden tanúsítvánnyal, beleértve az ÖKO tanúsítványt is. A Gledring szőnyegek természetes puha gumiból készülnek, ami erős tapadást biztosít a lábak alatt.

MIÉRT JÓ DÖNTÉS A GLEDRING
GUMISZŐNYEGEK VÁSÁRLÁSA

Tökéletes illeszkedés

A Gledring méretpontos gumiszőnyeg komoly precizitással gyártják, és tökéletesen illeszkednek járművéhez. A Gledringek méretei eredeti munkának számítanak, hiszen a cég minden formát maga készít és felelősséget vállal értük.

Díjnyertes

A Gledring megkapta az AutoBild, Európa legnagyobb autóipari magazinjának tekintélyes, gumiszőnyegekért járó minőségi és formatervezési díját, amivel magas minőségi követelményeknek tett eleget.

Könnyen tisztítható

A Gledring gumiszőnyegeket a speciális Gledring ÖKO vegytisztítóval vagy magasnyomású mosóval történő gyors és egyszerű gondozásra tervezték. A szőnyegek tisztítása még soha nem volt ilyen egyszerű.

Törődünk a környezettel

A Gledring egy innovatív csúcstechnológiás vállalat, amely folyamatosan olyan fejlesztésekre törekszik, amik segítik a környezet védelmét.

Szlovén minőség

A Gledring gumiszőnyegeket Szlovéniában gyártják és már 1949 óta magas minőségi standardokat hoznak a világpiacra. Ma már minden 4. európai jármű Gledringekkel van felszerelve.

A GUMISZŐNYEGEK
TÖKÉLETES ILLESZKEDÉSE

 • A Gledringek az ön járművének a méreteihez vannak gyártva. A autó gumiszőnyeg tökéletesen illeszkednek a járműbe, mivel minden modellhez külön-külön vannak kialakítva és a precíz gyártási folyamatuknak köszönhetően teljes védelmet nyújtanak.
 • Ha járművében vannak eredeti beépített tappancsok, akkor a Gledring autós szőnyegeken is vannak. A biztonsági tappancsok rendkívül fontosak, mivel megakadályozzák, hogy a szőnyeg becsússzon a jármű pedáljai alá, beszoruljon és megakadályozza a jármű biztonságos vezetését. A biztonságos út érdekében gondoskodjon róla, hogy gumiszőnyegei fel legyenek szerelve rögzítő tappancsokkal.
 • A Gledring autó gumiszőnyeg precíz kidolgozás jellemzi, amely tökéletes illeszkedést és védelmet biztosít autójának. A Gledring a piacon rendkívül precíz gumiszőnyeggyártóként ismert, mivel minden szőnyegméretet úgy tervez meg, hogy a lehető legjobban megvédje a járművet. Ezért a Gledring autó gumiszőnyeg jobban illeszkednek, mint az eredetiek.

GLEDRING GUMISZŐNYEGEK
DÍJNYERTES

A legnagyobb európai magazin, az AutoBild, rangos díjjal jutalmazta a Gledringet a gumiszőnyegek minőségéért és kialakításáért. Az Autobild díj a Gledring gumiszőnyeg innovativitását, dizájnját és minőségét tükrözi, amit számos felhasználó elismer a világon. A Gledring cég diktálja a divatirányzatokat és trendeket az egész autóiparban, hiszen elsőként gyártott dizájner gumiszőnyegeket, amelyek nem négyzet alakúak és könnyen tisztíthatóak. A Gledring számára továbbra is a legtöbbet a világ több mint 52 országában lévő elégedett ügyfelek jelentik. A cég nagy megtiszteltetésnek tekinti az Autobild díjat, hiszen ezáltal erőfeszítéseiket autópiaci szakértők is elismerték.

KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ

 • A Gledring gumiszőnyegek innovatív dizájnja nem csak a szebb és modernebb megjelenést szolgálja, hanem a könnyebb tisztításhoz is hozzájárul. A szőnyeg vonalai úgy vannak kialakítva, hogy ne legyenek éles belső peremeik, amelyekről lehetetlen teljesen eltávolítani a piszkot, mégis ugyanannyi mennyiségű szennyeződést és folyadékot képesek megtartani, mint a közönséges szőnyegek klasszikus kockás alakja.
 • A Gledring kifejlesztett egy ÖKO tisztítószert a gumiszőnyegeihez, amely a Gledring autós szőnyegek száraz, víz nélküli mosására szolgál. Egyszerűen csak vigye fel a tisztítószert a szőnyegekre, és kövesse a szőnyegen lévő vonalakat egy mikroszálas törlőkendővel. Így a szőnyegei mindig tiszták lesznek, még akkor is, ha nincs víz a közelben. A tisztítószer egyszerre impregnálja és védi a Gledringeket.
 • Minden extrém felhasználó számára, aki sok sarat és piszkot visz fel a gumiszőnyegekre, a magasnyomású mosó is tökéletesen megfelel, hiszen pillanatok alatt megkapják a kívánt eredményt. Nagynyomású tisztítás esetén a sár és a piszok a Gledring gumiszőnyeg előkészített csatornáin keresztül távozik, amelyek egyben megakadályozzák a piszok kifröccsenését is a szőnyeg körül.

TÖRŐDÜNK A KÖRNYEZETTEL

 • A környezetvédelembe a jó minőségű gumiszőnyegek gyártása is beletartozik. A Gledring gumiszőnyegek élettartama a cég saját robotszimulációjában 40%-kal hosszabb élettartamot mutattak, mint az átlagos versenytársak gumiszőnyegei. Ez azt jelenti, hogy a Gledring gumiszőnyegek lényegesen tovább fognak járművében maradni és nem fogja a csere szükségességét érezni.
 • A Gledring gumiszőnyegek természetes puha gumiból készülnek, regenerálószerek és káros adalékok nélkül. Ezért az egész világon történő értékesítéshez szükséges összes tanúsítványon kívül a Gledring gumiszőnyeg ÖKO minősítéssel is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy az élelmiszeriparban is használható. A Gledring gumiszőnyeg készítéséhez használt gumi védett anyagnak számít és egyedi az autóiparban.
 • A gumiszőnyegek természetes gumiból készülnek, ezért újrahasznosíthatók, és a kiselejtezett terméket vagy gyártási hulladékot ledarálják, majd felhasználják más termékekhez, amelyek szintén alkalmasak állatok és gyermekek, valamint az élelmiszeripar számára. A Gledring azon kevés vállalatok egyike a piacon, amelyek nem adnak hozzá ledarált autógumi hulladékot a keverékeikhez.
 • Az ivóvíz értékes életforrás, ezért takarékoskodni kell vele! A környezetvédelemre való tekintettel a Gledring egy speciális ÖKO vízbázisú tisztítószert fejlesztett ki a Gledring gumiszőnyegek száraz tisztítására, kevesebb mint 5% hozzáadott szilikonnal. Így nem kell feleslegesen pazarolnia az értékes ivóvizet a Gledringek tisztítására.

SZLOVÉN MINŐSÉG

A Gledring gumiszőnyegeket Szlovéniában gyártják és már 1949 óta magas minőségi standardokat hoznak a világpiacra. Ma már minden 4. európai jármű Gledringekkel van felszerelve.
 • A Gledring gumiszőnyegek egyedi kialakításukról ismerhetők fel. Gumiszőnyegeink a szőnyegek peremeinél nem szorul be és nem halmozódik fel a piszok. A gumiszőnyegek karbantartása végtelenül egyszerű, hisz a vonalakat úgy tervezték, hogy a gumiszőnyegek könnyen tisztíthatók legyenek. A Gledring kifejlesztett egy speciális száraz szőnyegtisztítót a Gledring szőnyegek tisztításához. A gumiszőnyegek ismét tiszták lesznek, tisztításkor pedig nem lesz szüksége vízre vagy magasnyomású mosóra. A gumiszőnyegek egész éves használatra tökéletesen alkalmasak, mivel kiválóan védik az autót az év minden szakában.
 • A Gledring gumiszőnyegek hatékony védelmet nyújtanak járműve belseje számára. Nedvesség, piszok, sár – mindez könnyen beivódik az autó padlójába, a gumiszőnyegek viszont könnyen eltávolíthatók és tisztíthatók. Mivel ezek a termékek minden járműmodellhez egyedileg lettek tervezve, pontosan illeszkednek a beltér formájához és hatékonyan védik azt a szennyeződésektől. A gumiszőnyegek peremei úgy vannak kialakítva, hogy megakadályozzák a víz szétfolyását. Az innovatív gumiabroncs-profil stílusú dizájn vonzó formájú, ugyanakkor könnyen tisztítható.
  A Gledring szőnyegek a legjobb minőségű gumiból készülnek, ezért mentesek a kellemetlen szagoktól. A speciális rögzítő tappancsok szilárdan a helyükön tartják őket, megakadályozva, hogy a lába alatt elcsússzannak.
 • A Gledring gumiszőnyegek formáját a könnyű tisztíthatóságra is tervezték. A gumiszőnyegeknek nincsenek éles peremei, ezért kendővel és tisztítószerrel gyorsan eltávolíthat minden szennyeződést a gumiszőnyegről. Nagyobb szennyeződés esetén, ahogy a videón is látható, alkalmazhat nagynyomású tisztítást, és különösebb erőfeszítés nélkül visszanyerheti a gumiszőnyeg eredeti kinézetét. A gumiszőnyegeket a vízbázisú Gledring száraz tisztítószerrel is egyszerűen megtisztíthatja.
  A szlovén gumiszőnyeggyártó, a Gledring egy igazi újító a gyors és egyszerű szőnyegtisztítás területén. Könnyű tisztíthatóságuk és kiváló védelmük miatt a Gledring gumiszőnyegek minden évszakban helytállnak.
 • Védje meg hatékonyan járműve vezetőfülkéjének padlóját a nedvességtől, szennyeződéstől, hótól és latyaktól a Gledring gumiszőnyegekkel, amelyek eleget tesznek a legmagasabb minőségi, környezetvédelmi és egyéb szabványoknak.
  Minőségi gumiból készülnek, amely nem tartalmaz káros anyagokat, emellett a szőnyegek kellemes illatúak és nem csúsznak. A Gledring szőnyegek vonzó gumiabroncs dizájnnal büszkélkednek és nincsenek rajtuk éles peremek, ami a nagyszerű megjelenés mellett könnyen tisztíthatóvá is teszi őket. A Gledring autós szőnyegek több mint 500 személygépkocsi modellhez kaphatók és tökéletesen illeszkednek az autó belsejébe. Az eredeti tappancsokkal rögzíthetők, ami megakadályozza a mozgást és hozzájárul a nagyobb biztonsághoz. A gumiszőnyegek rendkívül jó minőségűek és strapabíróak, ezért mindenképp megfelelő választás lesz az autójához, ráadásul a Gledring csúcsminőségű csomagtértálcákat is gyárt.
 • A Gledring a száraz tisztításhoz és a kiegészítő impregnáláshoz kifejlesztett egy speciális tisztítószert. A Gledring szőnyegek ismét ragyogni fognak járművében. A külön ehhez a termékhez kifejlesztett tisztítószerrel a járművében lévő Gledring gumiszőnyegeket még erős szennyeződés esetén is víz használata nélkül gyorsan és hatékonyan megtisztíthatja. A kiegészítő impregnálásnak köszönhetően a tisztítószer rendszeres használatával gumiszőnyegei olyanok lesznek, mintha újak lennének.
  Az öko tisztítószer vízbázisú (H2O), és nem tartalmaz durva mosószereket vagy vegyszereket, ezért környezet- és emberbarát termék. Az 500 ml-es tisztítószer tartalma a teljes Gledring gumiszőnyegkészlet több mint 25 tisztítására elegendő.
 • A Gledring szőnyegek minőségi gumiból készülnek, aminek nincs kellemetlen szaga és nem csúszik. A szőnyegek gyártása során be vannak tartva a legmagasabb minőségi, ökológiai és egyéb szabványok.
  A gyártásukhoz szükséges gépek a szlovén tudás gyümölcsei, a Gledring cég pedig a legszigorúbb kritériumok és szabványok szerint tesztel minden gumiszőnyeget a végső gyártás előtt.
  A Gledringnél minden gumiszőnyeget alaposan tesztelnek a végső gyártás előtt a legszigorúbb kritériumok és szabványok szerint. Egy speciális eszköz segítségével szimulálják a mindennapi életben való használatát, ezzel optimalizálva a kopást, csúszást és egyéb tulajdonságokat. A Gledring autós szőnyegek ezért piacvezetők a személygépkocsik és kishaszonjárművek gumiszőnyegei területén. A Gledring cég jelentős gyártási hagyománnyal büszkélkedhet, hisz már 1949 óta gazdag tudással és tapasztalattal gyártják termékeiket, ami azok minőségén is meglátszik. A Gledring gumiszőnyegek a szlovén minőség szinonimájának számítanak a világpiacon.
Regisztrációkor minden termékre
-5%az első vásárlásnál
kedvezményt kap! Regisztráljon
-5%az első vásárlásnál
Regisztrációkor minden termékre kedvezményt kap!
Regisztráljon