Méretpontos gumiszőnyegek

A Gledring gumiszőnyegek hatékony védelmet nyújtanak gépkocsija számára. A nedvesség, a piszok, a sár beleivódhat az autó padlójába, de a gumiszőnyegekkel mindez könnyedén eltávolítható és kitakarítható.

Mivel méretpontos termékekről van szó, amelyek igazodnak egy-egy gépkocsi modellhez, a szőnyegek pontosan illeszkednek a gépkocsik belsejéhez, és így hatékonyan védik a gépkocsi padlóját. A szőnyegek pereme úgy vannak kialakítva, hogy megakadályozza a víz elfolyását, az autógumit mintázó új kialakítás nem csak szemrevaló, hanem könnyen is tisztítható.

A ledring szőnyegek a legjobb minőségű gumiból készülnek, ezért nincs kellemetlen szaguk, a különleges kialakítású csúszásgátlók a helyén tartják a szőnyegeket, és azt is megakadályozzák, hogy begyűrődjenek a pedálok alá.

A Gledring gumiszőnyegek tisztítása végtelenül egyszerű

A Gledring gumiszőnyegek formája teszi lehetővé az egyszerű tisztítást.

A gumiszőnyegeknek nincsenek hozzáférhetetlen zugai, egy ronggyal és némi tisztítószerrel egyszerűen eltávolíthatja a gumiszőnyegről a szennyeződéseket. Komoly szennyeződés esetén, ahogyan az a videofelvételen is látszik, használjon magasnyomású mosót, így a szőnyegek különösebb erősfeszítés nélkül is vissszanyerik eredeti állapotukat.

A Gledring gumiszőnyegek szlovén gyártója innovátor a szőnyegek gyors és egyszerű tisztításában.

A tisztítás egyszerű módja és a kiváló védőképesség miatt a Gledring gumiszőnyegek minden évszakban használhatók.

Gumiszőnyegek – minőség

A Gledring szőnyegek minőségi, csúszás gátló gumiból készülnek. A minőségi alapanyagnak köszönhetően a gumiszőnyegeknek nincs kelemetlen szaguk.

Ezen hótálcákat minden minőségi, ökológiai és más előírásoknak megfelelő módszerekkel gyártjuk. A gyártó részleg felszerelései mind szlovén fejlesztésűek. A Gledring cég összes terméke több fázisú, legmagasabb kritériumoknak megfelelő minőségellenőrzésen mennek keresztül a csomagolás előtt.

Az efajta minőségellenőrzéshez speciális felszereléseket, gépeket használunk, amelyek kitűnően stimulálják a mindennapi használat által keletkezett kopást, csúszás érzékenységet és sok más tulajdonság vizsgálását segítik elő. Ennek köszönhetően a Gledring autó szőnyegek vezetők a személy és kisteherautók méretpontos gumiszőnyeg piacán.

A cégünk több évtizedes tradicióval büszkélkedhet, hiszen az első hótálcák 1949-ben kerültek ki a gyártó szalagról, ezért mára már gazdag tudás és rengeteg tapasztalat mutatkozik meg a termékeinken, azok minőségén.

A Gledring gumiszőnyegek a szlovén minőség szinonímája a világpiacon.

Gledring autó szőnyegek tisztítása

A Gledring cég az egyszerű, víz nélküli tisztítás érdekében kifejlesztett egy speciális tisztítószert, amely használatakor további védőréteget biztosít a szőnyegeken. Ennek segítségével ismét újként ragyognak majd a Gledring hótálcák.

Használata nagyon egyszerű még komolyabb szennyeződések tisztításakor is.

Rendszeres használata elősegíti az újszerű kinézet megtartását.

Ez az öko tisztítószer víz bázisú (H2O), erős kémiai alapanyagokat nem tartalmaz, ezért természetbarát megoldás.

Egy flakon 500 ml tisztítószert tartalmaz, amely több mint 25 használatra elegendő (25 x teljes szett 4db).

Gumi tepihi

Szőnyegek az igazi kényelemhez

Az autó belső terét, kárpitját véddje meg a pára, vizes, havas lábbelik ellen a Gledrig gumiszőnyegekkel, amelyek a legmagasabb minőségi, természetvédelmi és más kritériumok szerint készülnek.

Minőségi alapanyagból, eredeti gumiból készülnek, amely nem tartalmaz az emberi szervezetnek káros anyagokat. Emellett a szőnyegek kellemes illatúak és nem csúsznak. A Gledring hótálcák kihívó, nagyszerű formatervezéssel büszkélkedhetnek. Az egyedi gumiabroncs mintának köszönhetően nagyon jól mutatnak minden autóban, valamint a tisztítását is megkönnyíti, mivel nincsenek éles, mély sarkok a szőnyegeken.

A Gledring autó szőnyegek több mint 500 személygépkocsi és kisteherautó modellhez elérhetőek. A legtöbb szőnyeg a gyári rögzítő patentekhez csatolható csapokat tartalmazza, amelyek elősegítik a biztonságos rögzítést.

A Gledring cég által gyártott szőnyegek kitűnő választás a kocsi belső ékesítéséhez. Ezen felül ugyanúgy méretpontos és ugyan azon alapanyagból készült csomagtértálcákat is gyártunk..

Facebook

Facebook