Méretpontos gumiszőnyegek

A Gledring gumiszőnyegek hatékony védelmet nyújtanak gépkocsija számára. A nedvesség, a piszok, a sár beleivódhat az autó padlójába, de a gumiszőnyegekkel mindez könnyedén eltávolítható és kitakarítható.

Mivel méretpontos termékekről van szó, amelyek igazodnak egy-egy gépkocsi modellhez, a szőnyegek pontosan illeszkednek a gépkocsik belsejéhez, és így hatékonyan védik a gépkocsi padlóját. A szőnyegek pereme úgy vannak kialakítva, hogy megakadályozza a víz elfolyását, az autógumit mintázó új kialakítás nem csak szemrevaló, hanem könnyen is tisztítható.

A ledring szőnyegek a legjobb minőségű gumiból készülnek, ezért nincs kellemetlen szaguk, a különleges kialakítású csúszásgátlók a helyén tartják a szőnyegeket, és azt is megakadályozzák, hogy begyűrődjenek a pedálok alá.

A Gledring gumiszőnyegek tisztítása végtelenül egyszerű

A Gledring gumiszőnyegek formája teszi lehetővé az egyszerű tisztítást.

A gumiszőnyegeknek nincsenek hozzáférhetetlen zugai, egy ronggyal és némi tisztítószerrel egyszerűen eltávolíthatja a gumiszőnyegről a szennyeződéseket. Komoly szennyeződés esetén, ahogyan az a videofelvételen is látszik, használjon magasnyomású mosót, így a szőnyegek különösebb erősfeszítés nélkül is vissszanyerik eredeti állapotukat.

A Gledring gumiszőnyegek szlovén gyártója innovátor a szőnyegek gyors és egyszerű tisztításában.

A tisztítás egyszerű módja és a kiváló védőképesség miatt a Gledring gumiszőnyegek minden évszakban használhatók.

Facebook

Facebook