• Ingyenes kiszállítás - legalább 2 termék vásárlása esetén
  • Ingyenes visszaküldés - 30 napon belül
  • 100% biztonságos vásárlás – biztonságos fizetés
0 Kosár
0.00 HUF

Utoljára hozzáadott termékek

A kosár még üres.

0 Kosár
0.00 HUF

Utoljára hozzáadott termékek

A kosár még üres.

  • Ingyenes visszaküldés A termék visszaküldése 30 napon belül
  • Ingyenes kiszállítás Legalább 2 termék vásárlása esetén
  • 100% biztonságos vásárlás - Garantáljuk a biztonságos fizetést

VÉDJE MEG FELNIJEIT ÉS TEGYE ŐKET EGYÉNIVÉ

A Rimblades vagy Rimsavers termékkel tökéletesen megvédi a felni peremét az ütődésektől és a kopástól. A kiváló védelem mellett egyedi megjelenést is ad járművének, hiszen 10 féle szín közül választhat. A színes felnik trendje jelenleg nagyon népszerű az OEM autóiparban, különösen a magasabb árkategóriájú járműveknél.

MIÉRT JÓ DÖNTÉS
A RIMBLADES FELNIVÉDŐ KARIMA VÁSÁRLÁSA

Tökéletes felnivédelem

A Rimblades-ek teljes mértékben védik a felniket a járművön, és megakadályozzák a felni peremeinek sérülését.

A jármű egyedi kinézete

A termék 10 különböző színben kapható, amelyek egyedi kinézetet kölcsönöznek járművének. Aki csak védelemre vágyik, annak javasoljuk, hogy válasszon fekete vagy ezüst színt.

Eredeti és szabadalmaztatott termék

Nagyon sok rossz hamisítvány található a piacon. A Withcar.hu weboldalon eredeti és szabadalmaztatott termékeket vásárolhat és csak ezek biztosítanak hosszú élettartamot és minőségi védelmet.

RIMBLADES UNIVERZÁLIS
ILLESZKEDÉS MINDEN FELNIHEZ

A Rimblades terméket úgy tervezték, hogy minden kerek vagy lapos peremű felnihez illeszkedjenek. A felnik lapos pereme esetén a még jobb tapadás érdekében inkább a Rimsavers terméket javasoljuk. A csomagban elegendő szalag található a 22"-ig (56cm) terjedő felnik védelméhez.

RIMSAVERS TÖKÉLETES ILLESZKEDÉS
LAPOS PEREMŰ FELNIKHEZ

A Rimsavers egy prémium termék a lapos peremű felnikhez, mivel szabadalmaztatott L alakja minden lapos felnihez passzol. Csak arra kell ügyelni, hogy a felni széle ne érjen közvetlenül a pereméhez, legalább 7mm helynek kell lenni közte.

IDEÁLIS VÉDELEM

A Rimblades és a Rimsavers ideális felnivédelmet nyújtanak. Gyakran előfordul, hogy parkoláskor csúnyán felhajtunk a járdára vagy az útpadkára, és ez megkarcolja a felni peremét. A Rimblades termékekkel teljes mértékben megvédi felnijét. Ideálisak a régi sérülések elfedésére is.

KÖNNYŰ ÉS
GYORS FELSZERELÉS

Az felszerelési folyamat nagyon egyszerű és saját maga is elvégezheti. Először is győződjön meg arról, hogy a felnik szárazak, és nincsenek lefedve zsíros tisztítószerrel vagy viasszal (autómosó stb.) A csomag alkoholos törlőkendőket tartalmaz annak a felületnek a tisztításához, ahol a 3M ragasztó a peremhez tapad, majd vigye fel a 3M alapozót a ragasztó jobb tapadása érdekében és lassan helyezze a terméket a peremre.

Regisztrációkor minden termékre
-5%az első vásárlásnál
kedvezményt kap! Regisztráljon
-5%az első vásárlásnál
Regisztrációkor minden termékre kedvezményt kap!
Regisztráljon