• Ingyenes kiszállítás - legalább 2 termék vásárlása esetén
  • Ingyenes visszaküldés - 30 napon belül
  • 100% biztonságos vásárlás – biztonságos fizetés
0 Kosár
0.00 HUF

Utoljára hozzáadott termékek

A kosár még üres.

0 Kosár
0.00 HUF

Utoljára hozzáadott termékek

A kosár még üres.

LÖKHÁRÍTÓ VÉDŐ FÓLIA

A lökhárítóra ragasztható védőfólia kitűnő védelmet nyújt a karcolások és horzsolások ellen. A gépkocsija lökhárítójának méretére készült, méretpontos védőfólia felragasztása után gond nélkül szállíthat állatot vagy tárgyakat, nem kell aggódni a lökhárító épségéért. A védőfólia átlátszó, a gépkocsira felhelyezve szinte láthatatlan marad.

Válassza ki járművét
  • Ingyenes visszaküldés A termék visszaküldése 30 napon belül
  • Ingyenes kiszállítás Legalább 2 termék vásárlása esetén
  • 100% biztonságos vásárlás - Garantáljuk a biztonságos fizetést

VÉDJE MEG A LÖKHÁRÍTÓT ÁTLÁTSZÓ MATRICÁVAL

Szeretné megvédeni lökhárítóját a kopástól? Ezt könnyen megteheti egy átlátszó matricával, amely pontosan az ön járműve méreteihez készült. A lökhárító védő fólia ideális megoldás a házi kedvencei vagy a lökhárítón lévő rakomány által okozott karcolások ellen.

MIÉRT JÓ DÖNTÉS
A LÖKHÁRÍTÓ VÉDŐ FÓLIA VÁSÁRLÁSA

A jármű méreteihez szabva

A védőfólia pontosan az ön lökhárítója méreteihez készül, és 100%-os illeszkedést nyújt.

Tökéletes védelem

A minőségi fólia tökéletesen megvédi lökhárítóját a karcolásoktól.

Egyszerű felhelyezés

Gyorsan felhelyezheti a fóliát a lökhárítóra szappanos víz segítségével, ami lehetővé teszi a tökéletes felhelyezést, még akkor is, ha először elhibázta.

Őrizze meg járműve eredeti kinézetét

A fólia átlátszó és láthatatlan a járművön. Ezzel megőrzi autója eredeti megjelenését, mivel a lökhárító teljesen látható lesz.

LÖKHÁRÍTÓ VÉDŐ
FÓLIÁK

A hátsó lökhárító könnyen megsérülhet, ha egy kisállat a karmaival megkarcolja vagy nehezebb és nagyobb tárgyakat pakol a jármű csomagtartójába. Ennek elkerülése érdekében védje meg speciális lökhárító védő fóliával, amelyet a lökhárító felső részére (a csomagtérajtó alá) kell felragasztani. A karcolások és sérülések így már a múlté lesznek és az autója sokkal szebben fog kinézni.

ELEGÁNS
KINÉZET

A fóliák átlátszó és strapabíró anyagból készülnek, ezért gyakorlatilag láthatatlanok és a mellékelt útmutató segítségével hosszabb élettartammal is büszkélkedhetnek. A lökhárító védő fólia szorosan tapad a felülethez, így a helyén marad akkor is, ha a járművet rendszeresen mossa autómosóban. A matrica strapabíró anyagból készül, ezért hosszú élettartammal és a járműve hosszú távú védelmével büszkélkedik.
Regisztrációkor minden termékre
-5%az első vásárlásnál
kedvezményt kap! Regisztráljon
-5%az első vásárlásnál
Regisztrációkor minden termékre kedvezményt kap!
Regisztráljon