• Ingyenes kiszállítás - legalább 2 termék vásárlása esetén
 • Ingyenes visszaküldés - 30 napon belül
 • 100% biztonságos vásárlás – biztonságos fizetés
0 Kosár
0.00 HUF

Utoljára hozzáadott termékek

A kosár még üres.

0 Kosár
0.00 HUF

Utoljára hozzáadott termékek

A kosár még üres.

 • A WITHCARRÓL

A Withcar fiatalos, professzionális és szenvedélyes online csapata vagyunk, amely az 1949-ben alapított szlovén Gledring d.o.o. gyártói cégen belül működik. Küldetésünk, hogy tökéletes online élményt nyújtsunk méretpontos autótartozékok széles választékával.

Withcar

Történelem

és

Történetünk

 • A Gledring d.o.o. cég megalapítása

  Az üzletekben értékesíthető gumitermékek gyártásának kezdete, különös hangsúllyal a tökéletes minőségre, ami ma is az alapvető irányelvünk.

  Gledring ustanovitev

  1949

 • A gumiszőnyegek gyártásának megkezdése

  Működésünkben a fordulópontot az univerzális személygépkocsi gumiszőnyegek gyártása jelentette, mivel úttörőként Szlovéniában ezzel jó hírnevet szereztünk az autóiparban. Ez is közrejátszott abban, hogy az évek során a cégünk neve a gumiszőnyegek szinonimájává vált, amiket az ügyfeleink többsége egyszerűen csak gledringeknek nevez.

  Zagon proizvodnje gumi tepihov

  1988

 • A Withcar.si webáruház létrehozása

  Az új idők új lehetőségeket hoztak a termékek forgalomba hozatalára – mégpedig az internetes értékesítés által. Az új generáció megjelenése a vállalatban, valamint a friss ötletek és megközelítések bevezetése lehetővé tették az első olyan online áruház létrehozását Szlovéniában, amely a jármű méreteihez szabott termékeket kínál. Az évek során a Withcar márka innovatívnak bizonyult a termékek széles választéka és a kifogástalan ügyfélszolgálat terén. Szlovénián kívül a Withcar Európa-szerte elismert webáruház.

  Ustanovitev spletne trgovine Withcar.si

  2012

 • Kilátások a jövőre nézve

  A Gledring és a Withcar együtt egy nagy, átható és sikeres csapat, amely a világ több mint 50 országában okoz boldogságot az ügyfeleinek. A Gledring a nagykereskedelmi hálózatán, a Withcar pedig az online értékesítésén keresztül teszi ezt. A saját termékeink – gumiszőnyegek és gumitálcák, a webáruházban kapható más beszállítók termékei és maga az online platform mind a legmagasabb színvonalat képviselik. Víziónk a tökéletességre való törekvés, ami egyben a legnagyobb célunk is a jövőre nézve.

  Pogled v prihodnost

  2020

Termékek

és

márkák

Autós gumiszőnyegek

A méretpontos gumiszőnyegek a mi saját termékeink és ezek képzik gyártásunk nagy részét. A Gledring gumiszőnyegek kiváló minőségű természetes gumiból készülnek, tökéletes illeszkedés és tetszetős kialakítás jellemzi őket, aminek köszönhetően a gumiszőnyegek könnyen tisztíthatók és átlagon felüli élettartammal rendelkeznek. Mindezen paraméterek miatt gumiszőnyegeink 2018-ban elnyerték az Autobild európai magazin rangos minőségi és formatervezési díját.

Autós gumiszőnyegek Ellenőrizze a kínálatot
Csomagtértálca

Gledring márkájú csomagtértálcánk pontosan a csomagtartó méreteihez van szabva, ezért hermetikusan záródnak és megakadályozzák a szennyeződések és folyadékok bejutását. A csomagtértálca megkönnyíti a tisztítást, megakadályozza a rakomány elcsúszását és a csomagtartó alsó részének sérülését. Elsőként integráltuk és szabadalmaztattuk a Multimat (Doggymat) nevű csomagtértálcákhoz való kiegészítő szőnyeget, amely lehetővé teszi a háziállatok biztonságos be-/kiszállását vagy a poggyász bepakolását a csomagtartóba anélkül, hogy a lökhárító megsérülne.

Gumi tepihi za avto Ellenőrizze a kínálatot
Autó szövetszőnyegek

A szövetszőnyegek az ön járművének a méreteihez vannak szabva. Webáruházunkban kétféle minőségű, 600g/m3-es és 850g/m3-es szövetszőnyeget kínálunk, amelyet már előre meghatároztuk a járműhöz, ezért nem tud közülük választani. Mindkét esetben prémium minőségű anyagról van szó, mely a sűrű szövésnek köszönhetően könnyen tisztítható. A szövetszőnyegek olyan termékek, amelyekre minden sofőrnek szüksége van és nagymértékben növelik a jármű utasterének a védelmét.

Autó szövetszőnyegek Ellenőrizze a kínálatot
Autó árnyékolók

Napsütéses napokon az autó árnyékolók nagyon fontos kellékek a biztonságos és lényegesen kevésbé fárasztó utazáshoz. Álló jármű esetén pedig csökkentik a jármű gyors túlmelegedését. A termék minden jó tulajdonsága hatással van az utasok közérzetére, különösen gyermekek és háziállatok esetében. Webáruházunkban a CarShades és a Laitovo neves gyártótól származó árnyékolókat kínáljuk. Mindkét gyártó a méretpontos árnyékolókkal ugyanazt a funkcionalitást és kényelmet nyújtja utazás közben.

Autó árnyékolók Ellenőrizze a kínálatot
Wagner autóponyvák | EVO II jégeső ellen védő ponyva

A jégeső vagy egyéb kellemetlen időjárási hatások ellen védő ponyva saját Wagner márkánk keretein belül készül. A jégeső ellen védő ponyva a legmodernebb autóponyva a piacon, mivel tökéletesen védi az egész járművet. A Wagner Evo II autóponyva könnyen és gyorsan felszerelhető az autóra. A ponyva könnyebb tárolása érdekében egy zacskót is adtunk a termékhez. A jégeső ellen védő ponyva kiváló védelmet nyújt az lakókocsi táborokban a magas fákról lehulló gyanta és a tobozok ellen is.

Wagner autóponyvák | EVO II Ellenőrizze a kínálatot
Tetőcsomagtartók személygépkocsikhoz

Ajánlatunkban Nordrive márkájú tetőcsomagtartókat kínálunk tetőkorlátos és tetőkorlát nélküli változatban. A Nordrive autó tetőcsomagtartókra 5 év minőségi garancia jár, 100 kg teherbírásuk van és aerodinamikus kialakításúak. Az összes rendszert biztonsági zárral és kerékpártartókhoz, síléctartókhoz stb. rögzíthető profillal frissítették, amely kompatibilis más gyártók tetőcsomagtartóival és tartozékaival. Az elismert Nordrive márka rendkívül egyszerű felszerelést, szétszerelést, valamint a rakomány biztonságos és gyors rögzítését biztosítja a személygépkocsi tetőkorlátjához.

Tetőcsomagtartók személygépkocsikhoz Ellenőrizze a kínálatot
Tetőcsomagtartók kishaszonjárművekhez

Az olasz Nordrive gyártó a legmodernebb és legminőségibb tetőcsomagtartókat kínálja kishaszonjárművek számára. A kishaszonjárművek számára készült tetőcsomagtartók akár 200 kg-os extrém terhelést is kibírnak (négy rúd esetén) és minőségüknek köszönhetően 5 év minőségi garanciát vállalnak rájuk. Mivel magas járművekre vannak felszerelve, rendkívül fontos az aerodinamikus kialakítás, hogy lehetővé tegyék a halk vezetést. A keresztrudak felső oldala gumival van bevonva, ami még jobban megakadályozza a tetőn szállított rakomány elcsúszását.

Tetőcsomagtartók kishaszonjárművekhez Ellenőrizze a kínálatot
Méretpontos légterelők

A DGA légterelők a jármű méreteihez vannak szabva és lehetővé teszik, hogy nyitott ablakokkal vezessen anélkül, hogy befújna a szél a járműbe. Ez természetes hűtést és nagyobb kényelmet nyújt utazás közben. A légterelők minőségi kidolgozásúak, formájukat pedig úgy alakították ki, hogy rögzítő tappancsok nélkül is nagyon egyszerűen felszerelhetők legyenek az autóra. A légterelők formája gondoskodik arról, hogy ne úgy nézzenek ki, mint egy idegen tárgy a járművén, hiszen egy vonalban vannak az ajtókerettel, és a praktikusság mellett eleganciát is kölcsönöznek a tekintélyes márkájú járműveknek.

Méretpontos légterelők Ellenőrizze a kínálatot
Műanyag lökhárítóvédő

Az RGM műanyag lökhárítóvédő a legstrapabíróbb és legjobb minőségű lökhárítóvédő a piacon. A lökhárítóvédő pontosan a jármű méreteihez van szabva és kivételes minőségi kidolgozásának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a járműhöz. A lökhárítóvédő nélkülözhetetlen tartozéka azok autóinak, akik rendszeresen használják a csomagteret és szeretnének gondoskodni a lökhárítójuk épségéről. A termék alkalmas kézművesek, sportolók és állatbarátok számára is, akik kutyájukat a jármű csomagtartójában szállítják.

Műanyag lökhárítóvédő Ellenőrizze a kínálatot
Kerékpártartók

Webáruházunkban GreenValley és Nordrive kerékpártartókat kínálunk. A GreenValley EasyRider tetőcsomagtartó az egyik legjobb minőségű termék a piacon. A kiváló minőség mellett a kerékpártartó könnyen fel is szerelhető a jármű tetejére, hisz szabadalmaztatott kialakítása lehetővé teszi, hogy egy kézzel fel tudja szerelni a tartóra a kerékpárt. Programunkban újdonság a GreenValley SmartRider kerékpárszállító adapter, amely teherbíró képessége és beállítható befogópofája miatt elektromos kerékpárok szállítására is alkalmas.

Kerékpártartók Ellenőrizze a kínálatot

 


Van további kérdése?

Gyakran Ismételt Kérdések Kapcsolat
 • Válassza ki járművét

Regisztrációkor minden termékre
-5%az első vásárlásnál
kedvezményt kap! Regisztráljon
-5%az első vásárlásnál
Regisztrációkor minden termékre kedvezményt kap!
Regisztráljon