• Ingyenes kiszállítás - legalább 2 termék vásárlása esetén
  • Ingyenes visszaküldés - 30 napon belül
  • 100% biztonságos vásárlás – biztonságos fizetés
0 Kosár
0.00 HUF

Utoljára hozzáadott termékek

A kosár még üres.

0 Kosár
0.00 HUF

Utoljára hozzáadott termékek

A kosár még üres.

MEGA SALE: 15% OFF 31.05.2024-ig

TETŐCSOMAGTARTÓK KISHASZONJÁRMŰVEKHEZ

A Nordrive a kishaszonjárművek méreteihez szabott tetőcsomagtartók és a kiegészítő tetőfelszerelések elismert gyártója. 200 kg-ig terjedő nagy teherbírás és 5 éves garancia jellemzi őket. A tetőcsomagtartók kompaktak, aerodinamikusak és kényelmes utazást biztosítanak.

Válassza ki járművét
  • Ingyenes visszaküldés A termék visszaküldése 30 napon belül
  • Ingyenes kiszállítás Legalább 2 termék vásárlása esetén
  • 100% biztonságos vásárlás - Garantáljuk a biztonságos fizetést

A TETŐCSOMAGTARTÓK MINŐSÉGI GYÁRTÁSA

A tetőcsomagtartók strapabíró alumíniumból készülnek és sokkal könnyebbek, mint a hasonló termékek, amik vasból vannak, viszont jobb minőségűek, kibírják az extrém terhelést, hisz 200 kg-os teherbírásuk van. A felső oldal csúszásgátló gumival van bevonva, amely megakadályozza a rakomány elmozdulását a tetőcsomagtartón.

MIÉRT JÓ DÖNTÉS
A TETŐCSOMAGTARTÓK VÁSÁRLÁSA

Minőségi gyártás

A Nordrive kishaszonjárművekhez való tetőcsomagtartói a piacon elérhető tetőcsomagtartók legmagasabb minőségi osztályába tartoznak és 5 éves minőségi garanciát is vállalnak rájuk. A tetőcsomagtartók minden tanúsítvánnyal és teszttel rendelkeznek, amelyek biztosítják a közlekedés biztonságát és lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy gondtalanul vezessen. A minőséghez hozzátartozik a tetőcsomagtartók precíz gyártása és a könnyű használat is.

Nagy teherbírás

A Nordrive tetőcsomagtartók masszív alumíniumból készülnek, amely ellenáll az extrém terhelésnek. Így egy rúd teherbírása 50 kg, ami azt jelenti, hogy a tetőn lévő négy rúd esetén 200 kg rakomány szállítható. A rúd felső oldala gumival van bevonva, hogy megakadályozza a rakomány elcsúszását.

Tökéletes illeszkedés

A Nordrive kishaszonjárművekhez való tetőcsomagtartói méretpontosak és 100%-os illeszkedést biztosítanak. Precíz és minőségi gyártási folyamattal készülnek, hogy megfeleljenek az ön igényeinek.

Aerodinamikus forma

A tetőcsomagtartók aerodinamikus kialakításúak, ami rendkívül fontos, hiszen egy magas terepjárón nagy területet foglalnak el, ami nagy légellenállást hoz létre. Az aerodinamikus konstrukció csendes utazást tesz lehetővé a tetőcsomagtartók hangos dobolása nélkül.

Kiegészítők tetőcsomagtartókhoz

A Nordrive tetőcsomagtartók minden tengelyén speciális csatornák vannak, amelyek lehetővé teszik a kiegészítők felszerelését a könnyebb és biztonságosabb szállítás érdekében.

TETŐCSOMAGTARTÓK
KISHASZONJÁRMŰVEKHEZ/h2> A Nordrive a kishaszonjárművekhez és személygépkocsikhoz készült kiváló minőségű tetőcsomagtartók és tartozékok elismert gyártója. A csomagtartók masszív alumíniumból készülnek, és sokkal könnyebbek, mint a hasonló vasból készült gerendák, de ugyanolyan a teherbírásuk – akár 200 kg.

PONTOS ÉS
MINŐSÉGI KIALAKÍTÁS

A felső oldal csúszásgátló gumival van bevonva, amely megakadályozza a rakomány elmozdulását a tetőcsomagtartón. A tetőcsomagtartókon csatornák is találhatók, amelyek lehetővé teszik a kiegészítők felszerelését a rakomány könnyebb szállítása érdekében. Minden rendszer lopásgátló zárral is fel van szerelve.

AZ ÖN JÁRMŰVE
MÉRETEIHEZ SZABVA

A rögzítőkarok külön vannak megtervezve minden járműtípushoz, hogy a beszerelés a lehető legegyszerűbb legyen, ugyanakkor erős kapcsolatot biztosítsanak a tető és a rakomány között.
A csomagtartó rendszerek felszerelése a kiváló műszaki megoldásoknak köszönhetően egyszerű, és szerszámok nélkül kivitelezhető.

TARTOZÉKOK A
TETŐCSOMAGTARTÓKHOZ

Webáruházunkban különféle kiegészítőket is kínálunk, amelyek a tetőcsomagtartókra szerelhetők fel az erre a célra kialakított csatornák segítségével és lehetővé teszik a rakomány gyorsabb felrakását a tetőre. A tetőcsomagtartó-tartozékok ugyanakkor a szállítás biztonságát is növelik, mivel biztosítják a rakomány biztonságos rögzítését a jármű tetejére.
  • Valószínűleg minden kézműves ismeri azt az érzést, amikor nem tudja, hogyan tudná elszállítani a rakományt. Ha nem fér be a haszongépjárművébe, akkor hosszú létrákat, csöveket vagy gipszkarton táblákat kell felszerelni a tetőre. Ezért használjon inkább minőségi méretpontos tetőcsomagtartókat, amelyek lehetővé teszik a rakomány biztonságos szállítását és megfelelnek minden követelménynek. A méretpontos kialakításnak köszönhetően egy ilyen csomagtartó különféle járműmodellekhez alkalmas, a felszerelése egyszerű és nem igényel speciális szerszámokat.
  • A tetőcsomagtartók emellett nagy teherbírással is rendelkeznek, így nagyobb mennyiségű rakomány szállítását teszik lehetővé, ami egyben nagyobb gazdaságosságot és alacsonyabb költségeket is jelent, amelyek más szállítási módok megszervezése esetén merülnének fel. Ezért gyakorlatilag nélkülözhetetlenek mindenki számára, akinek munkája során szüksége van a nagyobb rakományok szállítására.
Regisztrációkor minden termékre
-5%az első vásárlásnál
kedvezményt kap! Regisztráljon
-5%az első vásárlásnál
Regisztrációkor minden termékre kedvezményt kap!
Regisztráljon