• Ingyenes kiszállítás - legalább 2 termék vásárlása esetén
  • Ingyenes visszaküldés - 30 napon belül
  • 100% biztonságos vásárlás – biztonságos fizetés
0 Kosár
0.00 HUF

Utoljára hozzáadott termékek

A kosár még üres.

0 Kosár
0.00 HUF

Utoljára hozzáadott termékek

A kosár még üres.

MŰANYAG LÖKHÁRÍTÓVÉDŐ

Történt már olyan, hogy megkarcolta a lökhárítót, amikor poggyászt, bevásárló zacskókat vagy sportfelszerelést rakott be a csomagtartóba? A műanyag lökhárítóvédő teljes körű védelmet nyújt a lökhárítójának az ilyen típusú feladatokhoz, mivel a jármű méreteihez van gyártva és tökéletesen védi a lökhárító teljes felső részét. A műanyag lökhárítóvédő nagyon jól jön háziállatok szállításakor is, hiszen gyakran rálépnek a lökhárítóra és karmaikkal megkarcolják a be- és kiszálláskor.

Válassza ki járművét
  • Ingyenes visszaküldés A termék visszaküldése 30 napon belül
  • Ingyenes kiszállítás Legalább 2 termék vásárlása esetén
  • 100% biztonságos vásárlás - Garantáljuk a biztonságos fizetést

A BERAKODÁSI FELÜLET MÉRETPONTOS VÉDELME

Az autó lökhárítóvédő tartós ABS műanyagból készül és biztosítja a lökhárító elegáns és kiváló minőségű védelmét. A lökhárítóvédő a jármű méreteihez van szabva és nagyon egyszerű felhelyezni. A lökhárítóvédő alsó oldalán 3M ragasztó található, amit rá kell nyomni a lökhárítóra. A minőségi 3M ragasztószalagnak köszönhetően a termék szilárdan rögzíthető az autójához. Ha le szeretné venni, azt könnyedén megteheti a lökhárító sérülése nélkül, csak jól fel kell melegíteni a lökhárítóvédőt és óvatosan levenni a lökhárítóról. Akik még nagyobb védelemre vágynak, azoknak ajánljuk a webáruházunkban kapható Gledring gumitálcát is, ami egyszerre nyújt védelmet a csomagtartónak és a lökhárítónak.

MIÉRT JÓ DÖNTÉS
A MŰANYAG LÖKHÁRÍTÓVÉDŐ VÁSÁRLÁSA

Tökéletes illeszkedés

Az RGM műanyag lökhárítóvédő 100%-ban az ön járművéhez készül és tökéletes illeszkedést biztosít.

Kiváló minőség

A lökhárítóvédő strapabíró ABS műanyagból készül, amelyet 3M ragasztószalaggal rögzíthet járművére. A gyártás a legújabb technológiát alkalmazza, amely biztosítja a csúcsminőséget és a termék kifogástalan teljesítményét.

Elfedi a meglévő karcolásokat és véd az újak ellen

A műanyag lökhárítóvédő elfedheti a lökhárítón lévő régi karcolásokat és megóvja az újaktól.

Tökéletes megoldás mindenkinek, aki gyakran használja csomagtartóját

Ha aktív életet él és rendszeresen használja a csomagteret, akkor az RGM lökhárítóvédő a tökéletes megoldás, hisz ezzel tökéletesen megvédi a lökhárítót a karcolásoktól.

A JÁRMŰ MÉRETEIHEZ SZABVA

A lökhárítóvédő pontosan az ön járművének a lökhárítójának méretei szerint készül. A termék precíz kialakításának és kivitelezésének köszönhetően 100%-osan illeszkedik lökhárítójához és megvédi a karcolásoktól és horpadásoktól.

KIVÁLÓ MINŐSÉG

Az RGM cég legmodernebb technológiája lehetővé teszi a lökhárítóvédő precíz gyártását és megmunkálását. A minőségi ABS műanyag ellenáll az új karcoknak és teljes mértékben megvédi a lökhárítót a horpadások kialakulásától. A termék Angliában készül és új minőségi kritériumokat hoz létre a világpiacon, lehetővé téve a termék hosszú és kompakt használatát.

FEDJE LE A RÉGI KARCOLÁSOKAT
ÉS VÉDJE MEG LÖKHÁRÍTÓJÁT AZ ÚJAKTÓL

A műanyag lökhárítóvédővel lefedheti a lökhárítón lévő régi karcolásokat, ezzel elkerülve a költséges javításokat. A legtöbb járműnek festett lökhárítója van, ami nagyon érzékeny a sérülésekre. A lökhárítóvédővel megvédi az esetleges újabb sérülésektől és karcolásoktól.

MINDEN AKTÍV SOFŐR SZÁMÁRA

Gyakran használja a csomagtartót? A lökhárítóvédő tökéletes megoldás minden állattartó, kerékpáros, hegymászó, kézműves stb. számára. Védje meg a hátsó lökhárítót és vágjon bele új kalandokba anélkül, hogy aggódnia kellene a jármű lökhárítójának sérülése miatt.
Regisztrációkor minden termékre
-5%az első vásárlásnál
kedvezményt kap! Regisztráljon
-5%az első vásárlásnál
Regisztrációkor minden termékre kedvezményt kap!
Regisztráljon