• Ingyenes kiszállítás - legalább 2 termék vásárlása esetén
  • Ingyenes visszaküldés - 30 napon belül
  • 100% biztonságos vásárlás – biztonságos fizetés
0 Kosár
0.00 HUF

Utoljára hozzáadott termékek

A kosár még üres.

0 Kosár
0.00 HUF

Utoljára hozzáadott termékek

A kosár még üres.

MÉRETPONTOS LÉGTERELŐK

A légterelők megakadályozzák a csapadék (eső, hó) bejutását a nyitott ablakokon keresztül. Az utasok közérzetét is javítja utazás közben, hiszen a nyitott ablakok természetes légáramlást hoznak létre anélkül, hogy a szél behatolna az autóba, és egyben csökkenti a klímahasználatot is.

Válassza ki járművét
  • Ingyenes visszaküldés A termék visszaküldése 30 napon belül
  • Ingyenes kiszállítás Legalább 2 termék vásárlása esetén
  • 100% biztonságos vásárlás - Garantáljuk a biztonságos fizetést

KÉNYELEM NYITOTT ABLAKOKKAL

Jelentősen hozzájárulnak az oldalsó ablakok párásodásának csökkentéséhez is, ezzel javítva a kilátást és növelve a biztonságot. A légterelők méretpontosak, ezért tökéletesen illeszkednek járművéhez. A méretpontos légterelők a portugál DGA cég termékei.

MIÉRT JÓ DÖNTÉS
A LÉGTERELŐK VÁSÁRLÁSA

Tökéletes illeszkedés

A DGA légterelők pontosan az ön járműve méreteihez készülnek, és 100%-os illeszkedést biztosítanak.

Tökéletes felszerelés a járműre

A DGA léghárítók az egyetlen olyan léghárítók a piacon, amelyek nem igényelnek egyéb tartozékokat vagy beavatkozást a járműbe a beszerelés során. A légterelők 100%-ban illeszkednek a jármű üvegeinek csatornájához.

Természetes klíma

A légterelők lehetővé teszik, hogy nyitott ablakokkal vezessen anélkül, hogy befújna a szél a járműbe. Ez biztosítja a friss levegő bejutását az autóba és csökkenti a klíma használatát. Még esőben is közlekedhet nyitott ablakokkal anélkül, hogy beázna a kocsi.

Nagyobb biztonság a járműben

A légterelők növelik a jármű biztonságát azáltal, hogy csökkentik az oldalsó ablakok párásodását, ezzel javítva a kilátást.

Elegáns kinézet

A DGA légterelők kialakítása nem domborodik ki az autóból, így nem zavaró a szemnek, és elegánsan illeszkedik minden járműhöz, miközben továbbra is ellátja funkcióját.

TERMÉSZETES
KLÍMA A JÁRMŰBEN

A légterelők megakadályozzák az ablakok bepárásodását és az eső vagy hó behatolását a járműbe. Vezethet nyitott ablakokkal, szellőztetheti járművét és csökkentheti a klíma használatát. A légterelők formája lehetővé teszi az automata autómosókban történő mosást, az aerodinamikus forma pedig csökkenti a széllökések hatását az autópályán.

MINŐSÉGI
GYÁRTÁS

A DGA légterelők tartós akril műanyagból készülnek a TÜV szabványnak megfelelően (ISO 9001: 2000 és TIS 18001), a ragasztást pedig 3M ragasztó teszi lehetővé. Ezek a legjobb minőségű légterelők a piacon, és tökéletes illeszkedést nyújtanak.

TÖKÉLETES
ILLESZKEDÉS

A légterelők minden jármű méreteihez egyedileg készülnek és 100%-os illeszkedést biztosítanak. Kiváló illeszkedésüknek köszönhetően a DGA légterelők gyorsan és egyszerűen beszerelhetők az ajtócsatornába rögzítődugaszok vagy szerszámok nélkül.

ELEGÁNS
KIALAKÍTÁS

A DGA légterelők elegáns megjelenést kölcsönöznek járművének, mivel az ajtókerethez igazodik, és nem úgy néz ki, mint egy idegen tárgy a járművén, funkcióját pedig kifogástalanul ellátja.

Regisztrációkor minden termékre
-5%az első vásárlásnál
kedvezményt kap! Regisztráljon
-5%az első vásárlásnál
Regisztrációkor minden termékre kedvezményt kap!
Regisztráljon