Méretpontos árnyékolók

Magát is és utasait is megvédheti a közvetlen napsugaraktól a minőségi, méretpontos árnyékolókkal, amelyeket a gépkocsi hátsó és oldalsó-hátsó ablakain lehet elhelyezni. Minden egyes gépkocsi modellhez pontosan illeszkednek, a fölszerelésükhöz nincs szükség semmiféle különleges szerszámra. Igény szerint bármikor levehetők.

Menet közben ki lehet nyitni az ablakokat, az árnyékolók viszont ekkor is a helyükön maradnak, napvédő függönyként funkcionálnak, és védenek a közvetlen napsütéstől. Ugyanakkor védelmet nyújtanak a bogarak ellen is, éjszaka pedig tompítják a mögöttünk haladó járművek fényszóróinak fényét.

Ha gépkocsiját fölszereli árnyékolókkal, parkolás közben kevésbé melegszik föl az autó, és gyorsabban le is hűl, ezáltal kevésbé terhelődik a gépkocsi légkondicionáló berendezése, ami egyben kisebb üzemanyagfogyasztást is jelent.

KINEK ALKALMASAK AZ ÁRNYÉKOLÓK?

Az autós árnyékolókat minden járműre külön méretezik, és tökéletesen illeszkednek a jármű ablakaihoz. Így a napsugarak soha fognak bejutni a járműbe, mint ahogy az univerzális autós árnyékolók oldalnyílásain keresztül szoktak. Utasai, különösen a gyermekek és a háziállatok, nagyon hálásak lesznek az UV-sugarak megelőzéséért és a jármű hőmérsékletének csökkentéséért, mivel vezetés közben nyitva tarthatja az ablakokat és szellőztetheti a járművet, miközben az árnyékolók továbbra is tökéletesen funkcionálnak. Az árnyékolók elegáns megjelenést is kölcsönöznek a járműnek, így a sötétített ablakok alternatívájaként is használhatók, ha nem szeretne nagyobb módosításokat végrehajtani a járművön és azáltal csökkenteni a piaci értékét.

ÁRNYÉKOLÓK JÁRMŰRE MÉRETEZVE

Nem létezik olyan univerzális autós árnyékoló, amely tökéletesen illeszkedne az összes ablakhoz. Ezért a CarShades egyedi méretre szabott árnyékolóinak gyártása a jármű pontos mérésével kezdődik, hogy az árnyékolók tökéletesen illeszkedjenek az ablakokhoz. A CarShades méretre szabott árnyékolókat kínál a piacon található több mint 700 legnépszerűbb járműhöz, és persze minden nap egyre több modellt értékesítenek. Így a legapróbb részletekig megvédheti járműve teljes hátulsó részét, a csomagtérajtót is beleértve.

AZ ÁRNYÉKOLÓK FUNKCIONALITÁSA

A méretre szabott árnyékolók előnye az univerzális árnyékolókkal és a sötétített ablakokkal szemben a széleskörű funkcionalitásban rejlik. Az árnyékolók elsötétítik az autó teljes hátulsó részét és ezzel csökkentik a jármű hőmérsékletét, ami pedig csökkenti a légkondicionáló rendszerekre tartott igényt. Megakadályozzák más járművek fényszóróinak tükröződését, megakadályozzák a bosszantó rovarok bejutását, és ami a legfontosabb, csökkentik a veszélyes UV-sugarak hatását. A CarShades árnyékolók tökéletes választás azok számára, akiknek fontos a nyugodt, kényelmes és stresszmentes utazás.

NEM IGÉNYELNEK HOMOLOGIZÁCIÓT

Az egyedi gyártású CarShades árnyékolók előnye, hogy nem igényelnek homologizációt (jóváhagyást), mivel a láthatóság a járműből jó, és szükség esetén néhány pillanat alatt eltávolíthatja őket a járműből. A homologizálás sokba kerül és sok időt vesz igénybe, ezért az árnyékolók tökéletes választás mindazok számára, akik csak sötétíteni szeretnék a járművet az elegáns megjelenés érdekében.

EGYSZERŰ FELSZERELÉS

Az árnyékolókat nagyon könnyű felszerelni és leszedni. Az árnyékolókat néhány pillanat alatt felszerelheti járművére a speciális rögzítőcsapok segítségével, amelyeket minden olyan beavatkozás nélkül felhelyezhet az ajtókeret közé, amelyek károsíthatnák a járművet. Három különböző felszerelési módot ismerünk, amelyek az autó típusához igazodnak. A leszerelés is egyszerű, mivel az árnyékolókat könnyedén leveheti a rögzítőcsapokkal együtt, és elrakhatja őket a mellékelt tárolózsákba.

AZ ÁRNYÉKOLÓK, AMELYEK SZÁMOS DÍJAT MEGNYERTEK

Az árnyékolók jelentősen javítják az utazási körülményeket, amit különösen a legérzékenyebb utasai, például a gyermekek és a háziállatok fognak megérezni, mivel így már nem fogja őket zavarni az idegesítő nap, a magas hőmérséklet, a bogarak és a túlzott klíma-használat az autóban. A CarShades árnyékolók éppen ezért kapnak számos díjat minden évben a gyermekek és az állattartók világától.

Facebook

Facebook