• Ingyenes kiszállítás - legalább 2 termék vásárlása esetén
  • Ingyenes visszaküldés - 30 napon belül
  • 100% biztonságos vásárlás – biztonságos fizetés
0 Kosár
0.00 HUF

Utoljára hozzáadott termékek

A kosár még üres.

0 Kosár
0.00 HUF

Utoljára hozzáadott termékek

A kosár még üres.

MÉRETPONTOS ÁRNYÉKOLÓK

A méretpontos árnyékolók a legújabb találmány, amely jelentősen javítja az utasok utazási körülményeit az autóban. Minden oldalsó és hátsó szélvédőre felszerelhetők. Az árnyékolók akár 20%-kal csökkentik az autó hőmérsékletét, és jelentősen csökkentik a veszélyes UV-sugarak hatását is. Az árnyékolók elegáns megjelenést kölcsönöznek járművének, mivel kívülről úgy fog kinézni, mintha eredeti fóliákkal lenne sötétítve. Az árnyékolók nem igényelnek homologizációt, pár perc alatt saját kezűleg felszerelheti őket a rögzítő tappancsok segítségével, amelyek nem károsítják a járművet.

VÁLASSZA KI JÁRMŰVÉT
  • Ingyenes visszaküldés A termék visszaküldése 30 napon belül
  • Ingyenes kiszállítás Legalább 2 termék vásárlása esetén
  • 100% biztonságos vásárlás - Garantáljuk a biztonságos fizetést

KINEK ALKALMASAK AZ ÁRNYÉKOLÓK?

Az autós árnyékolókat minden járműre külön méretezik és tökéletesen illeszkednek a jármű ablakaihoz. Így a napsugarak soha fognak úgy bejutni a járműbe, mint ahogy az univerzális autós árnyékolók oldalnyílásain keresztül szoktak. Utasai, különösen a gyermekek és a háziállatok, nagyon hálásak lesznek az UV-sugarak megelőzéséért és a jármű hőmérsékletének csökkentéséért, mivel vezetés közben nyitva tarthatja az ablakokat és szellőztetheti a járművet miközben az árnyékolók továbbra is tökéletesen funkcionálnak. Az árnyékolók elegáns megjelenést is kölcsönöznek a járműnek, így a sötétített ablakok alternatívájaként is használhatók, ha nem szeretne nagyobb módosításokat végrehajtani a járművön és azáltal csökkenteni a piaci értékét.

MIÉRT JÓ DÖNTÉS A CARSHADES
ÁRNYÉKOLÓK VÁSÁRLÁSA

UV-védelem

Az árnyékolók megvédik az autóban ülőket a veszélyes és bosszantó UV-sugarak behatolásától, mivel a speciális anyag megállítja, ill. jelentősen csökkenti az UV-sugarak hatását.

Védelem a gyerekeknek és az állatoknak

Az árnyékolók teljes körű védelmet nyújtanak a gyermekek és a háziállatok számára, mivel növelik az utazási kényelmet, mert lehetővé teszik az autó természetes szellőztetését menet közben, valamint csökkentik az UV-sugarak hatását és ezáltal a jármű hőmérsékletét is.

Megakadályozzák a vakító fényt

Az árnyékolók az erős napsütés mellett csökkentik más járművek fényszóróinak vakító fényét is, és ezzel növelik a biztonságot.

Megakadályozzák a kíváncsi tekinteteket

A napernyők megakadályozzák, hogy a kíváncsi szemek benézzenek járművébe, mivel eltakarják a jármű teljes hátsó részét, ezzel megakadályozva a tolvajok véletlenszerű lopását.

Védelem a bosszantó rovarok ellen

Az árnyékolók nyitott ablakoknál is a helyükön maradnak, és megakadályozzák, hogy a rovarok hívatlanul bejussanak a járműbe. Az ablakok vezetés közben is nyitva lehetnek.

Csökkentik a klímaberendezések használatát

Az árnyékolók teljesen elsötétítik a jármű hátsó részét, és megakadályozzák a jármű túlmelegedését. Így még forró napokon is hűvös lesz járművében, amivel csökken az igény az autó klímával történő hűtésére.

MÉRETPONTOS ÁRNYÉKOLÓK

Nem létezik olyan univerzális autós árnyékoló, amely tökéletesen illeszkedne az összes ablakhoz. Ezért a CarShades egyedi méretre szabott árnyékolóinak gyártása a jármű pontos mérésével kezdődik, hogy az árnyékolók tökéletesen illeszkedjenek az ablakokhoz. A CarShades méretre szabott árnyékolókat kínál a piacon található több mint 700 legnépszerűbb járműhöz és persze minden nap egyre több modellt értékesítenek. Így a legapróbb részletekig megvédheti járműve teljes hátulsó részét, a csomagtérajtót is beleértve.

AZ ÁRNYÉKOLÓK FUNKCIONALITÁSA

A méretpontos árnyékolók előnye az univerzális árnyékolókkal és a sötétített ablakokkal szemben a széles körű funkcionalitásban rejlik. Az árnyékolók elsötétítik az autó teljes hátulsó részét és ezzel csökkentik a jármű hőmérsékletét, ami pedig csökkenti a légkondicionáló rendszerekre tartott igényt. Megakadályozzák más járművek fényszóróinak tükröződését, megakadályozzák a bosszantó rovarok bejutását, és ami a legfontosabb, csökkentik a veszélyes UV-sugarak hatását. A CarShades árnyékoló tökéletes választás azok számára, akiknek fontos a nyugodt, kényelmes és stresszmentes utazás.

NEM IGÉNYELNEK HOMOLOGIZÁCIÓT

Az egyedi gyártású CarShades árnyékolók előnye, hogy nem igényelnek homologizációt (jóváhagyást), mivel a láthatóság a járműből jó, és szükség esetén néhány pillanat alatt eltávolíthatja őket a járműből. A homologizálás sokba kerül és sok időt vesz igénybe, ezért az árnyékoló tökéletes választás mindazok számára, akik csak sötétíteni szeretnék a járművet az elegáns megjelenés érdekében.

EGYSZERŰ FELSZERELÉS

Az árnyékolókat nagyon könnyű felszerelni és leszedni. Az árnyékolókat a speciális rögzítőcsapok segítségével néhány pillanat alatt felszerelheti járművére, és ezeket minden olyan beavatkozás nélkül felhelyezheti az ajtókeretbe, amely károsíthatná a járművet. Három különböző felszerelési módot ismerünk, amelyek az autó típusához igazodnak. A leszerelés is egyszerű, mivel az árnyékolókat könnyedén leveheti a rögzítőcsapokkal együtt, és elrakhatja őket a mellékelt tárolózsákba.

DÍJNYERTES ÁRNYÉKOLÓK

Az árnyékolók jelentősen javítják az utazási körülményeket, amit különösen a legérzékenyebb utasai, például a gyermekek és a háziállatok fognak megérezni, mivel így már nem fogja őket zavarni az idegesítő nap, a magas hőmérséklet, a bogarak és a túlzott klíma-használat az autóban. A CarShades árnyékolók éppen ezért kapnak számos díjat minden évben a gyermekek és az állattartók világától.
  • Védje meg magát és utasait a közvetlen napsugárzástól a méretpontos, minőségi árnyékolókkal, amelyeket a hátsó és oldalsó hátsó ablakokra szerelhet fel. Ezek pontosan illeszkednek minden járműtípushoz, és nincs szükség speciális szerszámokra a felszereléshez. Tetszés szerint bármikor le is veheti őket.
  • Vezetés közben kinyithatja az ablakokat, hogy friss levegőt biztosítson, miközben az árnyékolók a helyükön maradnak, védőfüggönyként működnek és védenek a közvetlen napfénytől. Az árnyékolók ugyanakkor védelmet nyújtanak a rovarok ellen is, éjszaka pedig a hátul lévő jármű fényszóróinak vakító fénye ellen is. Ha autója árnyékolókkal van felszerelve, kevésbé fog felmelegedni, ha a napon parkol. A belső hűtés pedig gyorsabb lesz és így a klímaberendezés is kevésbé lesz terhelve, ami egyben kisebb üzemanyag-fogyasztást is jelent.
  • Ha azt szeretné, hogy az autós utazás a lehető legkellemesebb és kényelmesebb legyen, szerelje fel kiegészítő méretpontos árnyékolókkal. Védenek a közvetlen napfénytől és csökkentik a jármű hőmérsékletét. Ez kisebb klímahasználatot, alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást és kellemesebb utazást jelent. Emellett az árnyékolók vonzó megjelenést is kölcsönöznek a járműnek a sötétített üvegekkel.
  • Az árnyékolók felszerelése egyszerű, speciális szerszámok nélkül kivitelezhető, bármikor levehető és nem igényelnek homologizációt. A méretpontos árnyékolók az UV-sugarak mellett a rovarok ellen is védenek, hiszen nyitott ablakok esetén is a helyükön maradnak és megakadályozzák a parkoló jármű belsejébe való betekintést is. Minőségi és strapabíró anyagból készülnek és könnyen tisztíthatók.
Regisztrációkor minden termékre
-5%az első vásárlásnál
kedvezményt kap! Regisztráljon
-5%az első vásárlásnál
Regisztrációkor minden termékre kedvezményt kap!
Regisztráljon