• Ingyenes kiszállítás - legalább 2 termék vásárlása esetén
  • Ingyenes visszaküldés - 30 napon belül
  • 100% biztonságos vásárlás – biztonságos fizetés
0 Kosár
0.00 HUF

Utoljára hozzáadott termékek

A kosár még üres.

0 Kosár
0.00 HUF

Utoljára hozzáadott termékek

A kosár még üres.

VÉDJE MEG UTASAIT
A JÁRMŰBEN

A csomagteres védőhálók nem csak egy olyan eszközök, amely megakadályozzák, hogy kutyusa beugorjon az utastérbe, hanem komoly biztonsági értékkel is bírnak. Egy esetleges járműütközés esetén a háló megakadályozza, hogy a csomagtérből a rakomány az utastérbe kerüljön, és ezzel megvédi az utasokat és persze a sofőrt is.

MIÉRT JÓ DÖNTÉS
AZ ELVÁLASZTÓHÁLÓ VÁSÁRLÁSA

A jármű méreteihez szabva

Az elválasztó- és leválasztóhálók 100%-ban az ön járműve méreteihez készülnek. A jármű gyártója által meghatározott, előírt konkrét pontokra kell felszerelni.

A biztonság 100%-os növelése

Esetleges ütközés esetén az elválasztóháló gondoskodik arról, hogy a csomagtartó tartalma ne tudjon behatolni az utastérbe, ezzel biztosítva utasai biztonságát.

Könnyű és gyors felszerelés

A hálókat az autógyártó által előírt meghatározott pontokra kell felszerelni. A hálók gyorsan és a járműbe való beavatkozás (fúrás, ragasztás), illetve szerszámok használata nélkül felszerelhető, ezért nem kell sokat bajlódni velük.

ELVÁLASZTÓHÁLÓ

Az elválasztóháló számos fontos tulajdonsággal rendelkezik, amelyek gondoskodnak a biztonságos utazásról. Megakadályozza, hogy a kiskedvence beugorjon az utastérbe, ütközés esetén pedig megakadályozza, hogy a csomagok betörjenek az utastérbe és megsérüljenek az utasok. A háziállatok is nagyobb biztonságban lesznek ütközés esetén, mivel az ütközés ereje nem tudja őket az utastérbe katapultálni.

LEVÁLASZTÓHÁLÓ

A leválasztóháló csak az elválasztóhálóra szerelhető fel, mivel annak előkészített rögzítési pontjai vannak, amelyek statikailag vannak kiszámítva. A leválasztóhálónak az a funkciója, hogy lehetővé tegye a poggyász és a kutyus elkülönítését, ezzel biztonságot nyújtva neki a szállítás során, hiszen ütközés esetén a poggyász a helyén maradna. A leválasztóháló egy hasznos tulajdonsága az is, hogy nincs szükség zárt, szűkös kutyaketrecre a járműben és szállítás közben több mozgásteret biztosít kedvencének.
Regisztrációkor minden termékre
-5%az első vásárlásnál
kedvezményt kap! Regisztráljon
-5%az első vásárlásnál
Regisztrációkor minden termékre kedvezményt kap!
Regisztráljon