Esztétikailag kifinomult gumi csomagtér tálcák

A Gledring csomagtér tálca tükrözi a cég fejlesztési képességeit és ötletgazdagságát, a tervezési iránymutatásoktól a kettős tálcaperemig. Mindez a csomagtér biztonsága és egyszerű tisztántartása érdekében.
A tálca lehetővé teszi, legyen szó kisebb vagy akár nagyobb, súlyosabb csomagok biztonságosabb, stabil szállításáról és egyben elősegíti a teljes csomagtér kihasználását. A videóban betekintést nyerhetnek az innovatív termékünk használatáról, a Doggymat tartozékról, amely kimondottan hasznos nagyobb tárgyak, kerékpár, sílécek vagy akár a házikedvencek szállításakor. Ugyanakkor megkönnyíti a lökhárító teljes kihasználását, szabadidős tevékenység, pihenés vagy egy fárasztó síelés utáni öltözködést. A Gledring gumi csomagtér tálca tökéletes választás minden esztétika és praktikusság rajongói számára.

gledring korito

A csomagtér teljeskörű védelme

A Rubbasol anyag, amelyből a csomagtér tálcáink készülnek a Gledring cég fejlesztése és a jövő anyaga. Nem tartalmaz műanyag származékokat, különböző kémiai vegyületek és ennek köszönhetően kellemetlen szagokat sem. Teljes mértékben gumi eredetű, így a piac legminőségesebb csomagtér tálcái közé tartozik. Fejlesztése során számos teszten sikeresen teljesített a világ és az OEM piacon is. Ilyenek például a REACH, PAH, tűzállóság stb. valamint külön elismeréssel büszkélkedhetünk a Rubbasol anyaga miatt, ami azt jelenti, hogy teljes mértékben környezetbarát körülmények között környezetbarát anyagból van legyártva. A tálca anyaga nem csúszik, így elősegíti a csomagok biztonságos, mozdulatlan szállítását, a Doggymat tartozék pedig teljeskörű védelmet nyújt hátsó lökhárítójának, amelyet csak ajánlani tudjuk minden gyakori csomagtér használónak.

A Gledring cég kiválló gumi szőnyegeketis gyárt, amelyek 100%-ban illeszkednek az ön személygépkocsijába!

CSOMAGTÉR GUMITÁLCA

A Gledring gumitálca ún. Rubbasol anyagból, a piacon kapható legstrapabíróbb anyagból készül, amely a gumi összes tulajdonságával rendelkezik, és nem tartozik a műanyagok közé, mint amelyeket ismerünk a csomagtértálcák kínálatában (TPE, PVC...). Az anyag tökéletes tulajdonságokkal rendelkezik, hisz puha, kiváló minőségű és csúszásgátló, így a teher a helyén marad és nem fog csúszkálni a csomagtérben. A Rubbasol anyag rendelkezik az összes szükséges globális tanúsítvánnyal, és az élelmiszeripar is tanúsítványaival is, ezért több mint alkalmas háziállatok szállításához.

DÍJAZOTT GLEDRING GUMITÁLCA

A Gledring csomagtértálca innovativitása, dizájnja és minőségi kialakítása miatt megkapta a rangos Autobild autóipari díjat. Az díj az elégedett felhasználók mellett az Autobild autómagazin szakmai megerősítését is megkapta, amely az iparág legnagyobb ilyen magazinja, és amely a termékek minőségének és innovációjának magas mércéje. Nem csoda, hogy a Gledring cég megkapta a díjat, hisz a kiváló minőség és multifunkcionalitás mellett a termék tökéletesen illeszkedik a járműhöz, és elegáns megjelenése mellett teljeskörű védelmet is nyújt.

KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ

A Gledring csomagtértálcákat könnyen és gyorsan meg lehet tisztítani. A belső háló kialakítása mentes az éles belső vonalaktól, amelyekből lehetetlen eltávolítani a szennyeződést. A csomagtértálca struktúrája is sima a jó megmunkálásnak köszönhetően, így a szennyeződés nem marad meg a csomagtértálca pórusaiban. Így bármilyen tisztítási módszerrel kitisztíthatja a Gledring gumitálcákat, beleértve a dedikált Gledring vegytisztítót vagy a nagynyomású tisztítót is.

GLEDRING MINŐSÉG

A Gledring gumitálca a szlovén Gledring vállalat terméke. A csomagtér védelmének elkészítésekor felhasználták sokéves tapasztalatukat a csomagtértálcák készítése területéről, és így létrehozták az első multifunkcionális gumitálcát a csomagtartó tökéletes védelme érdekében. Funkcionalitásának, korszerűségének, precíz gyártásának és eleganciájának köszönhetően a gumitálca igazi bestseller lett világszerte és már egy kötelező autókiegészítőnek számít.

Facebook

Facebook