• Ingyenes kiszállítás - legalább 2 termék vásárlása esetén
 • Ingyenes visszaküldés - 30 napon belül
 • 100% biztonságos vásárlás – biztonságos fizetés
0 Kosár
0.00 HUF

Utoljára hozzáadott termékek

A kosár még üres.

0 Kosár
0.00 HUF

Utoljára hozzáadott termékek

A kosár még üres.

Akció - 10%

CSOMAGTÉRTÁLCA GLEDRING

A Gledring csomagtértálca első és legújabb multifunkcionális csomagtérszőnyeg a piacon. A csomagtértálca Szlovéniában készül és teljes mértékben a Gledring cég tudásának gyümölcse. A csomagtértálcát a csúcsminőségű dizájn jellemzi, amely az autóipar legújabb trendjei szerint készült és kiváló a minősége, amit az 5 éves garancia is bizonyít. A csomagtértálca pontosan az ön autójának méreteihez készül és lefedi a teljes csomagteret.

VÁLASSZA KI JÁRMŰVÉT
 • Ingyenes visszaküldés A termék visszaküldése 30 napon belül
 • Ingyenes kiszállítás Legalább 2 termék vásárlása esetén
 • 100% biztonságos vásárlás - Garantáljuk a biztonságos fizetést

GUMI CSOMAGTÉRTÁLCA

A Gledring gumitálca az ún. Rubbasol anyagból, a piacon kapható legstrapabíróbb anyagból készül, amely a gumi összes tulajdonságával rendelkezik és nem tartozik azok közé a műanyagok közé, mint amiket a csomagtértálcák kínálatában ismerünk (TPE, PVC...). Az anyag tökéletes tulajdonságokkal rendelkezik, mivel puha, kiváló minőségű és csúszásmentes, így a teher a helyén marad és nem fog csúszkálni a csomagtérben. A Rubbasol anyag rendelkezik az összes szükséges globális tanúsítvánnyal és az élelmiszeripar is tanúsítványaival is, ezért több mint alkalmas háziállatok szállítására.

MIÉRT JÓ DÖNTÉS A GLEDRING
CSOMAGTÉRTÁLCA VÁSÁRLÁSA

Tökéletes illeszkedés

A Gledring csomagtértálcák az ön járművéhez és csomagteréhez vannak szabva. A Gledring tálcák mindig tökéletesen illeszkednek, mivel a tálca peremei a jármű oldalaihoz támaszkodnak és hermetikusan zárnak.

Díjnyertes

A Gledring megkapta az AutoBild, Európa legnagyobb autóipari magazinjának tekintélyes, csomagtértálcákért járó minőségi és formatervezési díját, amivel magas minőségi követelményeknek tett eleget.

Könnyen tisztítható

A Gledring csomagtértálca hosszantartó szennyeződés- és folyadékvisszatartásra lett tervezve, innovatív kialakításának köszönhetően pedig egyszerű és gyors tisztítást tesz lehetővé.

Multifunkcionalitás

A Gledring csomagtértálca az első és egyetlen multifunkcionális csomagtértálca a piacon. Ha úgy dönt, hogy a kiegészítő védelem érdekében megvásárolja a Doggymat szőnyeget, akkor különböző módokon, tökéletesen megvédi járművét.

Szlovén minőség

A csomagtértálcákat Szlovéniában gyártják. A Gledring cég már 1949 óta gyárt gumi csomagtértálcákat, ezért jelentős hagyománnyal rendelkezik. Sokéves tudást sikerült átvinniük a csomagtartó védelmébe, így alkották meg az első többfunkciós csomagtértálcát.

A CSOMAGTÉRTÁLCA TÖKÉLETES ILLESZKEDÉSE

 • A Gledring tálca a csomagtér méretéhez van szabva, ezért 100%-os illeszkedést biztosít. A Gledring gondoskodik az összes termék méretéről és nem másolja azokat a már meglévő termékekről. Így tudják mindig a piacon kapható legjobban illeszkedő termékeket nyújtani a felhasználóknak.
 • A Gledring csomagtértálca 100%-os illeszkedésének köszönhetően tökéletes csomagtérvédelmet biztosít. A csomagtértálca egy Doggymat szőnyeggel is kiegészíthető, amely védi a jármű hátsó lökhárítóját és a lehajtott üléseket. A tálcában egy 3L rendszer található a szennyeződés teljes visszatartásához. Az L1 egy háló, amely visszatartja a folyadékot és a szennyeződést. Az L2 az első alacsonyabb perem, amely megakadályozza, hogy a folyadék elérje a tálca peremét. Az L3 a magas perem, amely biztosítja, hogy a szennyeződés ne csússzon ki a tálcából. Az L2 és L3 között pedig van egy leeresztő csatorna, amely kiegészítésképpen gondoskodik a folyadékok és szennyeződések megállításáról.
 • Műanyagból (PVC, TPE) készült tálcáknál a csomagok csúszkálnak a csomagtéren, hisz nincs erős tapadásuk. A Gledring csomagtértálca erős tapadást biztosít a rakománynak, megakadályozva, hogy elmozduljon a csomagtéren, ami nagyon veszélyes lehet.

DÍJAZOTT GLEDRING CSOMAGTÉRTÁLCA

A Gledring csomagtértálca innovativitása, dizájnja és minőségi kialakítása miatt megkapta a rangos Autobild autóipari díjat. A díjjal az elégedett felhasználók mellett az Autobild autómagazin szakmai megerősítését is megkapta, amely az iparág legnagyobb ilyen magazinja, és amely a termékek minőségének és innovációjának magas mércéjét mutatja. Nem csoda, hogy a Gledring cég megkapta a díjat, hisz a kiváló minőség és multifunkcionalitás mellett a termék tökéletesen illeszkedik a járműhöz és elegáns megjelenése mellett teljeskörű védelmet is nyújt.

KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ

A Gledring csomagtértálcákat könnyen és gyorsan meg lehet tisztítani. A belső háló kialakítása mentes az éles belső vonalaktól, amelyekből lehetetlen eltávolítani a szennyeződést. A csomagtértálca struktúrája a jó megmunkálásnak köszönhetően is sima, így a szennyeződés nem marad meg a csomagtértálca pórusaiban. Így bármilyen tisztítási módszerrel kitisztíthatja a Gledring gumitálcákat, beleértve a dedikált Gledring vegytisztítót vagy a nagynyomású tisztítót is.

MULTIFUNKCIONALITÁS

 • Minden Gledring tálcához megvásárolható egy Doggymat multifunkcionális szőnyeg, amely teljes védelmet nyújt járműve számára. A Doggymat multifunkcionális szőnyeg a lökhárító vagy a lehajtott ülések védelmére használható, és egyszerűen rögzíthető a biztonsági tappancsokra. A kiegészítő multifunkcionális megoldással a Gledring csomagtértálca tökéletes választás mindenkinek, aki rendszeresen és intenzíven használja a csomagtartót.
 • A kiegészítő Doggymat multifunkcionális szőnyeg a csomagtértálcára rögzíthető a tappancsokkal és a hátsó lökhárító védelmére szolgál. Ezzel a rakomány berakásakor megvédi a lökhárítót. Engedje, hogy kedvence biztonságosan be- és kiszálljon a járműből anélkül, hogy megcsúszna és megkarcolná a lökhárítót. A többfunkciós szőnyeget azonban arra is használhatja, hogy a cipő felhúzásakor anélkül a üljön a lökhárítóra, hogy a nadrágját vagy a ruhája alsó részét beszennyezné a piszkos lökhárító vagy a csomagtértálca.
 • A Doggymat szőnyeg multifunkcionalitása a lehajtott hátsó ülések védelmében nyilvánul meg. Fordítsa a szőnyeget a csomagtér másik oldalára, és rögzítse a biztonsági tappancsokhoz. A Doggymattal biztonságosan szállíthat nagyobb, több helyet igénylő csomagokat az autó csomagtartójában anélkül, hogy beszennyezné az üléseket. Ez nélkülözhetetlen funkcionalitás mindenki számára, aki rendszeresen használja a csomagteret. A sportolók hálásak lesznek a sportfelszerelések (sílécek, kerékpárok...) szállítása során és a kézművesek is (szerszámok, lécek…). A multifunkcionalitás számos lehetőséget tesz lehetővé, és csak magán múlik, hogy mire használja fel.

SZLOVÉN MINŐSÉG

A Gledring gumitálca a szlovén Gledring vállalat terméke. A csomagtér védelmének elkészítésekor felhasználták sokéves tapasztalatukat a csomagtértálcák készítése területéről és így létrehozták az első multifunkcionális gumitálcát a csomagtartó tökéletes védelme érdekében. Funkcionalitásának, korszerűségének, precíz gyártásának és eleganciájának köszönhetően a gumitálca igazi best-seller lett világszerte és már kötelező autókiegészítőnek számít.
 • A Gledring csomagtértálca minden szempontból a Gledring cég fejlődését és vízióját tükrözi. A tervezési irányelvektől a kettős peremig. Mindezt azzal a céllal, hogy könnyen tisztítható legyen és megtartsa a szennyeződést és a folyadékot a csomagtértálca felületén. Az alátét gondoskodik a csomagok mozdulatlanságáról a csomagtérben, legyen szó kisebb tárgyakról vagy nehéz poggyászról, így teljesen kihasználhatja csomagterét anélkül, hogy aggódnia kellene a tárgyak hintázása, összetörése vagy ugrálása miatt. A videón jól látható a termék innovatív volta egy további multifunkcionális szőnyeg miatt, mely nagyobb tárgyak, például kerékpár, síléc vagy kisállat szállításánál jön nagyon jól. Ezenkívül a nappali síelés vagy túrázás során megkönnyíti a lökhárító praktikus használatát, hogy leüljön vagy a cipőt váltson. A Gledring csomagtértálca nagyszerű választás mindazok számára, akik egyszerre értékelik az esztétikát és a praktikusságot. A csomagtértálca magas peremei ideális védelmet nyújtanak a csomagtartó számára, míg a belső elemek megakadályozzák, hogy a folyadék szétfolyjon a csomagtértálcán.
 • A Rubbasol anyagot, amelyből a csomagtértálcák készülnek, maga a Gledring fejlesztette ki, és ez a jövő anyaga, hiszen csúcsminőségű, a gumi összes tulajdonságával rendelkezik, nincs szaga és nem tartalmaz semmilyen nem kívánt vegyszert. A termék a világ- és az OEM piacon történő értékesítéshez szükséges összes tanúsítvánnyal rendelkezik. REACH, PAH, gyúlékonysági teszt, szagteszt, sőt élelmiszeripari minősítés is, ami azt jelenti, hogy a Rubbasol anyagot, amelyből a csomagtértálcák készülnek, még étkezési célokra is használják. Anyaga csúszásgátló, megakadályozza a csomagok elcsúszását a csomagtérben. A Gledring gumitálcával együtt egy Doggymat felszerelés is kapható, amely teljes védelmet nyújt a hátsó lökhárítónak és különösen ajánlott mindazoknak, akik rendszeresen használják a csomagteret, az állattartóknak, a sportolóknak, a kézműveseknek…
  A Gledring kiváló minőségű gumiszőnyegeket is gyárt, amelyek 100%-ban illeszkednek autójához.
Regisztrációkor minden termékre
-5%az első vásárlásnál
kedvezményt kap! Regisztráljon
-5%az első vásárlásnál
Regisztrációkor minden termékre kedvezményt kap!
Regisztráljon