Esztétikailag kifinomult gumi csomagtér tálcák

A Gledring csomagtér tálca tükrözi a cég fejlesztési képességeit és ötletgazdagságát, a tervezési iránymutatásoktól a kettős tálcaperemig. Mindez a csomagtér biztonsága és egyszerű tisztántartása érdekében.
A tálca lehetővé teszi, legyen szó kisebb vagy akár nagyobb, súlyosabb csomagok biztonságosabb, stabil szállításáról és egyben elősegíti a teljes csomagtér kihasználását. A videóban betekintést nyerhetnek az innovatív termékünk használatáról, a Doggymat tartozékról, amely kimondottan hasznos nagyobb tárgyak, kerékpár, sílécek vagy akár a házikedvencek szállításakor. Ugyanakkor megkönnyíti a lökhárító teljes kihasználását, szabadidős tevékenység, pihenés vagy egy fárasztó síelés utáni öltözködést. A Gledring gumi csomagtér tálca tökéletes választás minden esztétika és praktikusság rajongói számára.

gledring korito

A csomagtér teljeskörű védelme

A Rubbasol anyag, amelyből a csomagtér tálcáink készülnek a Gledring cég fejlesztése és a jövő anyaga. Nem tartalmaz műanyag származékokat, különböző kémiai vegyületek és ennek köszönhetően kellemetlen szagokat sem. Teljes mértékben gumi eredetű, így a piac legminőségesebb csomagtér tálcái közé tartozik. Fejlesztése során számos teszten sikeresen teljesített a világ és az OEM piacon is. Ilyenek például a REACH, PAH, tűzállóság stb. valamint külön elismeréssel büszkélkedhetünk a Rubbasol anyaga miatt, ami azt jelenti, hogy teljes mértékben környezetbarát körülmények között környezetbarát anyagból van legyártva. A tálca anyaga nem csúszik, így elősegíti a csomagok biztonságos, mozdulatlan szállítását, a Doggymat tartozék pedig teljeskörű védelmet nyújt hátsó lökhárítójának, amelyet csak ajánlani tudjuk minden gyakori csomagtér használónak.

A Gledring cég kiválló gumi szőnyegeketis gyárt, amelyek 100%-ban illeszkednek az ön személygépkocsijába!

Facebook

Facebook