• Ingyenes kiszállítás - legalább 2 termék vásárlása esetén
  • Ingyenes visszaküldés - 30 napon belül
  • 100% biztonságos vásárlás – biztonságos fizetés
0 Kosár
0.00 HUF

Utoljára hozzáadott termékek

A kosár még üres.

0 Kosár
0.00 HUF

Utoljára hozzáadott termékek

A kosár még üres.

ELVÁLASZTÓHÁLÓK

A Travall méretpontos csomagtérelválasztó és -leválasztó hálók 100%-osan illeszkednek a gépkocsi méreteihez. Az elválasztóháló elválasztja az utasteret a csomagtértől, a leválasztóháló pedig két részre osztja a csomagteret; segítségével például az egyik oldalon háziállat, a másikon pedig csomagok szállíthatók. A hálók minőségi alumíniumból készülnek, porózus műanyag borítással; ennek köszönhetően a háló ellenálló a mechanikus sérülésekkel szemben. A fel- és leszerelés végtelenül egyszerű, szerszámhasználat nélkül öt perc alatt saját kezűleg is elvégezhető.

Válassza ki járművét
  • Ingyenes visszaküldés A termék visszaküldése 30 napon belül
  • Ingyenes kiszállítás Legalább 2 termék vásárlása esetén
  • 100% biztonságos vásárlás - Garantáljuk a biztonságos fizetést

NÖVELJE AZ UTASTÉR BIZTONSÁGÁT

A leválasztóháló ideális védelmet nyújt az utastérnek, hisz ütközés esetén megakadályozza, hogy a rakomány a csomagtérből a utastérbe kerüljön. A Travall vezető védőhálógyártó a piacon, amely gyártása során betartja a legszigorúbb biztonsági előírásokat. A hálók minőségi alumíniumból készülnek, porózus műanyag borítással, ennek köszönhetően a háló ellenálló a mechanikus sérülésekkel szemben.

MIÉRT JÓ DÖNTÉS
AZ ELVÁLASZTÓHÁLÓ VÁSÁRLÁSA

A jármű méreteihez szabva

Az elválasztóhálók 100%-ban az ön járműve méreteihez készülnek. A jármű gyártója által meghatározott, előírt konkrét pontokra kell felszerelni, hisz ezzel biztosítják a tökéletes illeszkedést.

A biztonság 100%-os növelése

Esetleges ütközés esetén az elválasztóháló gondoskodik arról, hogy a csomagtartó tartalma ne tudjon behatolni az utastérbe, ezzel biztosítva utasai biztonságát.

Könnyű és gyors felszerelés

A hálókat az autógyártó által előírt meghatározott pontokra kell felszerelni. A hálók gyorsan és a járműbe való beavatkozás (fúrás, ragasztás), illetve szerszámok használata nélkül felszerelhető, ezért nem kell sokat bajlódni velük.

TÖKÉLETES
ILLESZKEDÉS

A Travall gyártja a legminőségibb autós kutyarácsokat. Az illeszkedés annyira precíz, hogy ők lettek az eredeti autóipar első számú gyártói. Tehát ha autószalonban vásárol elválasztóhálót, akkor biztosan a Travall által gyártott hálót fog kapni.

MINŐSÉGI
GYÁRTÁS

A hálók minőségi és könnyű alumíniumból készülnek, amelyek minden terhelést kibírnak. A nagyobb erők elviselése érdekében por szórt bevonatú vas került az anyagba, amely 100%-os védelmet nyújt egy esetleges ütközés esetén. A hálók tökéletes illeszkedést biztosítanak és ez kötelező felszerelés mindenkinek, aki rendszeresen használja csomagterét. Az elválasztóhálók már régóta bestsellernek számítanak a skandináv országokban, ahol az emberek nagy hangsúlyt fektetnek a közlekedésbiztonságra.

KÖNNYŰ ÉS
GYORS FELSZERELÉS

Az elválasztóhálókat a jármű gyártója által előre meghatározott pontokra kell rögzíteni. A felszereléshez nincs szükség szerszámokra vagy a jármű módosítására, így pillanatok alatt, teljesen egyedül felszerelheti a hálót. Minden csomaghoz vizuális útmutatások tartoznak.
Regisztrációkor minden termékre
-5%az első vásárlásnál
kedvezményt kap! Regisztráljon
-5%az első vásárlásnál
Regisztrációkor minden termékre kedvezményt kap!
Regisztráljon