• Ingyenes kiszállítás - legalább 2 termék vásárlása esetén
  • Ingyenes visszaküldés - 30 napon belül
  • 100% biztonságos vásárlás – biztonságos fizetés
0 Kosár
0.00 HUF

Utoljára hozzáadott termékek

A kosár még üres.

0 Kosár
0.00 HUF

Utoljára hozzáadott termékek

A kosár még üres.

TETŐKORLÁT NÉLKÜLI TETŐCSOMAGTARTÓK

A Nordrive a személygépkocsi méreteihez szabott tetőcsomagtartók és a kiegészítő tető felszerelések elismert gyártója. A tetőcsomagtartó olyan személygépkocsihoz alkalmas, amelynek a tetőjén nincs hosszanti tetőkorlát. 100 kg-ig terjedő nagy teherbírás és 5 éves garancia jellemzi őket. A Nordrive tetőcsomagtartók kiváló minőségűek, aerodinamikusak és kényelmes utazást nyújtanak.

Válassza ki járművét
  • Ingyenes visszaküldés A termék visszaküldése 30 napon belül
  • Ingyenes kiszállítás Legalább 2 termék vásárlása esetén
  • 100% biztonságos vásárlás - Garantáljuk a biztonságos fizetést

A TETŐCSOMAGTARTÓK HASZNÁLATA

A felső oldal csúszásgátló gumival van bevonva, amely megakadályozza a rakomány elmozdulását a tetőcsomagtartón. Minden rendszer lopásgátló zárral is fel van szerelve. A rögzítőkarok külön vannak megtervezve minden járműtípushoz, hogy a beszerelés a lehető legegyszerűbb legyen, ugyanakkor erős kapcsolatot biztosítsanak a tető és a rakomány között. A csomagtartó rendszerek felszerelése a kiváló műszaki megoldásoknak köszönhetően egyszerű és szerszámok nélkül kivitelezhető.

MIÉRT JÓ DÖNTÉS
A TETŐCSOMAGTARTÓK VÁSÁRLÁSA

Minőségi gyártás

A Nordrive személygépkocsi tetőcsomagtartók a piacon elérhető tetőcsomagtartók legmagasabb minőségi osztályába tartoznak és 5 éves minőségi garanciát is vállalnak rájuk.

Könnyű és gyors felszerelés

A méretpontos Nordrive tetőcsomagtartók gyorsan és egyszerűen felszerelhetők szerszámok nélkül. A jármű gyártója által előírt pontokra kell felszerelni őket.

Tökéletes illeszkedés

A Nordrive tetőcsomagtartókat méretpontosan az ön járművéhez készítik, ezért tökéletes és mindenekelőtt biztonságos illeszkedést nyújtanak.

Aerodinamikus forma

A tetőcsomagtartók aerodinamikus kialakításúak, ami rendkívül fontos a tetőn jelentkező többletellenállás miatt, ami más esetben hangos zajt okozna. A Nordrive tetőcsomagtartóval utazása kényelmes és csendes lesz.

Tető kiegészítők

A Nordrive minőségi tető kiegészítőket is kínál: tetőboxokat, kerékpárszállítókat és még sok mást.

A JÁRMŰ MÉRETEIHEZ SZABVA

A Nordrive személygépkocsi tetőcsomagtartókat 100% méretpontosan az ön járművéhez készítik, ezért tökéletes és mindenekelőtt biztonságos illeszkedést nyújtanak. Az illeszkedés annyira tökéletes, hogy minden felhasználót lenyűgöz. A tetőcsomagtartók minden olyan járműtípushoz alkalmasak, amelyek még nincsenek felszerelve tetőkorlátokkal. Úgy tervezték őket, hogy könnyen felszerelhetők legyenek a kijelölt pontokra a jármű tetején, és tetszés szerint bármikor el lehessen őket távolítani.

KÖNNYŰ ÉS
GYORS FELSZERELÉS

A méretpontos Nordrive tetőcsomagtartók gyorsan és egyszerűen felszerelhetők szerszámok nélkül. A jármű gyártója által előírt pontokra kell felszerelni őket. Mindegyik csomag tartalmaz utasításokat is az egyszerű felszereléshez, így gyorsan és megbízhatóan felszerelheti őket otthon. A fel- és leszerelés egyszerű és nincs szükség speciális szerszámokra.

MINŐSÉGI
GYÁRTÁS

A Nordrive személygépkocsi tetőcsomagtartók a piacon elérhető tetőcsomagtartók legmagasabb minőségi osztályába tartoznak és 5 éves minőségi garanciát is vállalnak rájuk. A Nordrive tetőcsomagtartók rendelkeznek a világpiaci értékesítéshez szükséges összes tanúsítvánnyal, beleértve a TÜV-t is. A Nordrive a személygépkocsikhoz készült kiváló minőségű tetőcsomagtartók és tartozékok elismert gyártója. A csomagtartók strapabíró alumíniumból készülnek és sokkal könnyebbek, mint a hasonló vasból készült gerendák, de ugyanolyan a teherbírásuk – akár 100 kg.

A TETŐCSOMAGTARTÓK
AERODINAMIKUSSÁGA

A tetőcsomagtartók kiválasztásánál a minőség mellett az légellenállási tényező is fontos, amely kényelmes és csendes utazást nyújt a tetőcsomagtartók szokásos hangos dobolása nélkül. A Nordrive autó tetőcsomagtartók aerodinamikus kialakításúak és tökéletes választást jelentenek mindenkinek, aki rendszeresen használja a tetőcsomagtartót. Ráadásul a tetőcsomagtartó távolsága a jármű tetejétől meglehetősen kicsi, ami nem hoz létre többletmagasságot és légellenállást. Ha minőségi tetőcsomagtartóra és kényelmes, de mindenekelőtt csendes utazásra vágyik, válassza a Nordrive tetőcsomagtartót.

TETŐ
KIEGÉSZÍTŐK

A Nordrive a tető kiegészítők, például a tetőboxok, kerékpárszállítók és egyéb rendszerek elismert gyártója. Minden termékükre 5 év garanciát vállalnak, ami a termékek minőségéről tanúskodik. A minőségi tetőcsomagtartó az egyik legfontosabb eleme a jármű tetején történő biztonságos rakományszállításnak, mivel nagy terhelés mellett is hatékonyan helyen tartja a csomagokat.
Regisztrációkor minden termékre
-5%az első vásárlásnál
kedvezményt kap! Regisztráljon
-5%az első vásárlásnál
Regisztrációkor minden termékre kedvezményt kap!
Regisztráljon