• Ingyenes kiszállítás - legalább 2 termék vásárlása esetén
  • Ingyenes visszaküldés - 30 napon belül
  • 100% biztonságos vásárlás – biztonságos fizetés
0 Kosár
0.00 HUF

Utoljára hozzáadott termékek

A kosár még üres.

0 Kosár
0.00 HUF

Utoljára hozzáadott termékek

A kosár még üres.

TETŐCSOMAGTARTÓK SZEMÉLYGÉPKOCSIKHOZ TETŐKORLÁTTAL

A Nordrive tetőcsomagtartók tökéletesen illeszkednek a szabványos 100 kg-os teherbírású tetőkorlátokhoz és ideális megoldást jelentenek a poggyász szállítására. A tetőcsomagtartókra minőségüknek köszönhetően 5 év garanciát vállalnak.

Válassza ki járművét
  • Ingyenes visszaküldés A termék visszaküldése 30 napon belül
  • Ingyenes kiszállítás Legalább 2 termék vásárlása esetén
  • 100% biztonságos vásárlás - Garantáljuk a biztonságos fizetést

A TETŐCSOMAGTARTÓK HASZNÁLATA

A felső oldal csúszásgátló gumival van bevonva, amely megakadályozza a rakomány elmozdulását a tetőcsomagtartón. A rögzítőkarok állíthatóak a legjobb illeszkedés érdekében, az érintkezési pontok pedig gumival vannak bélelve, így nem hagynak karcolást vagy nyomot a tetőkorláton. A csomagtartó rendszerek felszerelése a kiváló műszaki megoldásoknak köszönhetően egyszerű és szerszámok nélkül kivitelezhető.

MIÉRT JÓ DÖNTÉS
A TETŐCSOMAGTARTÓK VÁSÁRLÁSA

Minőségi gyártás

A Nordrive személygépkocsi tetőcsomagtartók a piacon elérhető tetőcsomagtartók legmagasabb minőségi osztályába tartoznak és 5 éves minőségi garanciát is vállalnak rájuk.

Könnyű és gyors felszerelés

A méretpontos Nordrive tetőcsomagtartók gyorsan és egyszerűen felszerelhetők szerszámok nélkül. A jármű gyártója által előírt pontokra kell felszerelni őket.

Tökéletes illeszkedés

A Nordrive tetőcsomagtartókat méretpontosan az ön járművéhez készítik, ezért tökéletes és mindenekelőtt biztonságos illeszkedést nyújtanak.

Aerodinamikus forma

A tetőcsomagtartók aerodinamikus kialakításúak, ami rendkívül fontos a tetőn jelentkező többletellenállás miatt, ami más esetben hangos zajt okozna. A Nordrive tetőcsomagtartóval utazása kényelmes és csendes lesz.

Tető kiegészítők

A Nordrive minőségi tető kiegészítőket is kínál: tetőboxokat, kerékpárszállítókat és még sok mást.

TETŐCSOMAGTARTÓK NYITOTT TETŐKORLÁTOKHOZ

A képen látható egy példa a nyitott tetőkorláthoz való tetőcsomagtartóról, amely úgy van kialakítva, hogy az erős befogópofával átölelje a tetőkorlátot. A nyitott tetőkorlátokhoz való tetőcsomagtartók egy fél-univerzális program részét képezik, mivel a befogópofákat és méreteket továbbra is az ön járművéhez és tetőkorlátjához tervezik, ami 100%-os és biztonságos illeszkedést nyújt.

TETŐCSOMAGTARTÓK ZÁRT TETŐKORLÁTOKHOZ

A képen zárt, avagy integrált tetőszánokhoz való tetőcsomagtartók láthatók. Ezek olyan tetőkorlátok, amelyek teljes hosszukban érintkeznek a tetővel. A tetőcsomagtartó karjait pontosan az ön járműve méreteihez gyártják, ezért 100%-osan és megbízhatóan illeszkednek. A jármű gyártója által meghatározott pontokra kell felszerelni őket.

MINŐSÉGI GYÁRTÁS

A Nordrive személygépkocsi tetőcsomagtartók a piacon elérhető tetőcsomagtartók legmagasabb minőségi osztályába tartoznak és 5 éves minőségi garanciát is vállalnak rájuk. A Nordrive tetőcsomagtartók rendelkeznek a világpiaci értékesítéshez szükséges összes tanúsítvánnyal, beleértve a TÜV-t is. A Nordrive a személygépkocsikhoz készült kiváló minőségű tetőcsomagtartók és tartozékok elismert gyártója. A csomagtartók strapabíró alumíniumból készülnek és sokkal könnyebbek, mint a hasonló vasból készült gerendák, de ugyanolyan a teherbírásuk – akár 100 kg.

A TETŐCSOMAGTARTÓK AERODINAMIKÁJA

A tetőcsomagtartók kiválasztásánál a minőség mellett a légellenállási tényező is fontos, amely kényelmes és csendes utazást nyújt a tetőcsomagtartók szokásos hangos dobolása nélkül. A Nordrive autó tetőcsomagtartók aerodinamikus kialakításúak és tökéletes választást jelentenek mindenkinek, aki rendszeresen használja a tetőcsomagtartókat. Ráadásul a tetőcsomagtartó távolsága a jármű tetejétől meglehetősen kicsi, ami nem hoz létre többletmagasságot és légellenállást. Ha minőségi tetőcsomagtartókra és kényelmes, de mindenekelőtt csendes utazásra vágyik, válassza a Nordrive tetőcsomagtartót.

NAGY TEHERBÍRÁS

A csomagtartók kemény fémből vagy alumíniumból készülnek, ezért nagyobb, 100 kg-os teherbírást tesznek lehetővé, rögzítőkarjaik pedig úgy vannak kialakítva, hogy erős kapcsolatot hozzanak létre a jármű tetejével. Ezért a tetőcsomagtartók nagy terhelés esetén is szilárdan a helyükön maradnak, így elkerülhető a rakomány vagy a poggyász és az autó tetejének esetleges sérülése.

TETŐ KIEGÉSZÍTŐK

A Nordrive a tető kiegészítők, például a tetőboxok, kerékpárszállítók és egyéb rendszerek elismert gyártója. Minden termékükre 5 év garanciát vállalnak, ami a termékek minőségéről tanúskodik. A minőségi tetőcsomagtartó az egyik legfontosabb eleme a biztonságos rakományszállításnak a jármű tetején, mivel nagy terhelés mellett is hatékonyan a helyén tartja a csomagokat.
Regisztrációkor minden termékre
-5%az első vásárlásnál
kedvezményt kap! Regisztráljon
-5%az első vásárlásnál
Regisztrációkor minden termékre kedvezményt kap!
Regisztráljon