• Ingyenes kiszállítás - legalább 2 termék vásárlása esetén
  • Ingyenes visszaküldés - 30 napon belül
  • 100% biztonságos vásárlás – biztonságos fizetés
0 Kosár
0.00 HUF

Utoljára hozzáadott termékek

A kosár még üres.

0 Kosár
0.00 HUF

Utoljára hozzáadott termékek

A kosár még üres.

Rimblades felnivédő karima

Darilo
Brez poštnine

* Required Fields

19 600 Ft áfával
19 600 Ft áfával
  • Raktáron, szállítás 1-3 napon belül
15425.2 HUF

Készlet:

Raktáron, szállítás 1-3 napon belül

Kiszállítás:

2-3 nap

Szállítási költség:

1690 HUF

Ingyenes kiszállítás legalább két termék vásárlása esetén.

35pontok

35 Pontok pontot kapsz ezért a termékért. Bővebben a programról

  • Ingyenes visszaküldés - 30 napon belül
  • Ingyenes kiszállítás - legalább 2 termék vásárlása esetén
  • 100% biztonságos vásárlás – biztonságos fizetés

Termékleírás

A Rimblades alumínium felnivédő karima az egyetlen ívelt öntapadó karima egyedi, univerzálisan illeszkedő profillal.

A Rimblades felnivédő karima modern, rendkívül tartós és rugalmas polimer TPV-ből, egy hőre lágyuló vulkanizátumból készül, amely úgy néz ki, mint a gumi.

A felnivédő karima univerzális profilú és hajlítható a gumi tulajdonságainak köszönhetően, ezért különféle formájú felnikhez passzol, a domború külső pereműekhez is, műanyagként pedig rendkívül strapabíró és könnyen meg lehet tisztítani egy kendővel. Ez a rendkívül különleges anyag nem érzékeny a hőmérséklet-változásokra, ezért a Rimblades felnivédő karima minden időjárási körülmény mellett használható.

A Rimblades felnivédő karima nagy teljesítményű 3M VHB kétoldalas ragasztószalaggal rögzíthető a felnikre, amelyet a gyártási folyamat során a plazmatechnológia és az alapozók legújabb kombinációjával a védelemre fejlesztenek a kifogástalan rögzítés biztosítása érdekében.

A csomag tartalma

  • A készlet tartalmaz egy 7,6 méter hosszú szalagot, ami négy, legfeljebb 22" (56 cm) átmérőjű felnihez elegendő és felszereléskor a megfelelő méretekre kell szétvágni.
  • Készlet az önálló felszereléshez

Tökéletes felnivédelem

A Rimbladesek teljes mértékben védik a felniket a járművön és megakadályozzák a felni peremeinek a sérülését.

A jármű egyedi kinézete

A termék 10 különböző színben kapható, amelyek egyedi kinézetet kölcsönöznek járművének. Aki csak védelemre vágyik, annak javasoljuk, hogy válasszon fekete vagy ezüst színt.

Eredeti és szabadalmaztatott termék

Nagyon sok rossz hamisítvány található a piacon. A Withcar.hu weboldalon eredeti és szabadalmaztatott termékeket vásárolhat és csak ezek nyújtanak hosszú élettartamot és minőségi védelmet.

Foto & video

További információ

Termék száma: SS5134

Segítség

További termékinformációk után érdeklődik?
Tegye fel kérdését értékesítőnknek.

Felszerelés

Stílusos védelem

A Rimblades felnivédő karimát a felni kialakításától függően a felni mindkét oldaláról felragaszthatjuk. Szükség esetén ollóval vágható.

A centírozó súlyokat a felni belső ívére kell helyezni, illetve el kell távolítani a külső ívről.

A felninek a szalag fölragasztása előtt teljesen száraznak kell lennie ‒ az abroncs és a felni közé kerülő víz vagy levegő jelentősen csökkenti a tapadást és az tartósságot.

A ragasztó hatékonysága a fölhelyezéstől számított 20 perc múlva 50%-os, 24 óra múlva 90%-os, és egy hét múlva 100%-os. A felnivédő karima fölragasztása utáni 24 órában ne vezessen 65 km/óránál nagyobb sebességgel. Hideg időben a fent említet hatékonyság kialakulásához hosszabb idő kell, noha a felnivédő karima úgy lett kitalálva, hogy hideg időben is fölhelyezhető legyen.

Nem fog megfelelően odaragadni azokra a felnikre, amelyeket alacsony felületi feszültségű kenőanyagokkal és tisztítószerekkel kezeltek.

Nem fog megfelelően odaragadni azokra a felnikre, amelyeken szilikon alapú tisztítószer maradványok találhatóak.

Nem javasolt a savalapú tisztítószerek használata.

A felnivédő karimát rendszeresen ellenőrizze, és sérülés esetén cserélje le.

A csomagban található tisztítókendők használata után mosson kezet, vagy használat közben viseljen latex védőkesztyűt.

A Rimblades felnivédő karimát szappanos vízzel kell tisztítani.

 

RIMBLADES FELHELYEZÉSE

1. lépés
Mossa le és szárítsa meg a felniket. Távolítsa el a felnikről a tisztítószer maradványokat és az abroncsokról a különböző spré maradványokat. Amennyiben szilikonalapú termékmaradványok lesznek a felniken, nem lesz eredményes a Rimblades felnivédő karima felragasztása.

2. lépés
A mellékelt, alkohollal (izopropillal) átitatott törlőkendőkkel távolítsa el a felnikről a szennyeződést és a zsírt. Győződjön meg róla, hogy a felnik felső és első oldala mindenhol tiszta.

3. lépés
Az alapréteg felviteléhez használatos törlőkendőkkel kenje be alaposan a felnik felületét ott, ahova a Rimblades felnivédő karima kerül. Nagyon fontos, hogy a ragasztandó felület egészét átkenjük. Az alapréteget hagyjuk 1-5 percig száradni, a levegő hőmérsékletétől függően.

4. lépés
Centiről centire haladva illessze oda a Rimblades szalagot a felnikre, miközben folyamatosan távolítsa el a védőfóliát a szalag hátoldaláról, és egyenletes erőkifejtéssel, körben nyomja a Rimblades szalagot a helyére. A szalagot ne nyújtsa!

5. lépés
Pontosan jelölje meg a helyet, ahol a körbeérő szalag két vége találkozik, és ollóval vágja el a szalagot úgy, hogy a szalag két vége egy kicsit fedje egymást. Javasoljuk, hogy ceruzával jelölje meg a vágás helyét a szalag felső és alsó oldalán is, és derékszögben vágja el.

6. lépés
Egyenletes nyomással simítsa végig mind a négy felnin a Rimblades felnivédő szalagot. Egy nedves rongy segítségével könnyebben tud egyenletes erőt kifejteni a felni szélén.

7. lépés
Az alkohollal (izopropillal) átitatott törlőkendőkkel távolítsa el a felnikről az alapréteg felvitelekor esetlegesen feleslegessé váló maradékot.

FIGYELMEZTETÉS
A Rimblades felnivédő karimát az alapréteg felvitelétől számított 30 percen belül föl kell ragasztani.
Ha szeretné eltávolítani a Rimblades felnivédő karimát, lassú húzással fejtse le a felniről, a ragasztóréteggel együtt. Az esetleges ragasztómaradványok könnyen eltávolíthatóak az alkohollal átitatott törlőkendőkkel. Ha a gumijavító óvatosan jár el, a Rimblades felnivédő karimát nem kell eltávolítani egy esetleges abroncscserénél.

Segítség

Vélemény:

Csak a regisztrált felhasználók írhatnak véleményt. Kérjük, jelentkezz be vagy regisztrálj!

Regisztrációkor minden termékre
-5%az első vásárlásnál
kedvezményt kap! Regisztráljon
-5%az első vásárlásnál
Regisztrációkor minden termékre kedvezményt kap!
Regisztráljon