• Ingyenes kiszállítás - legalább 2 termék vásárlása esetén
  • Ingyenes visszaküldés - 30 napon belül
  • 100% biztonságos vásárlás – biztonságos fizetés
0 Kosár
0.00 HUF

Utoljára hozzáadott termékek

A kosár még üres.

0 Kosár
0.00 HUF

Utoljára hozzáadott termékek

A kosár még üres.

Hordozható riasztó nyest és egyéb rágcsálók ellen (Ultrahangos)

Darilo
Brez poštnine
14 000 Ft Áfával
11015.75 HUF
  • Raktáron, szállítás 1-3 napon belül 
11015.75 HUF

Készlet:

RAKTÁRON

Kiszállítás:

1-3 nap

Szállítási költség:

1690 HUF

Ingyenes kiszállítás legalább két termék vásárlása esetén.

25pontok

25 Pontok pontot kapsz ezért a termékért. Bővebben a programról

  • Ingyenes visszaküldés - 30 napon belül
  • Ingyenes kiszállítás - legalább 2 termék vásárlása esetén
  • 100% biztonságos vásárlás – biztonságos fizetés

Termékleírás

Professzionális védelem nyestekkel, egerekkel és más rágcsálókkal szemben, amelyek tönkreteszik az Ön járművét és egyéb tulajdonát:

Ideális elektromos és hibrid járművekhez, valamint belső égésű motorokhoz. A nyest bekúszik a motorháztető alá, és megrongálja a tápkábeleket, csöveket, szigetelőszőnyegeket. A tápkábelek sérülésekor leggyakrabban a jármű fő számítógépe sérül meg, ami milliós értékű károkat jelent.

Hordozható védelem nyestek és más rágcsálók ellen ultrahanggal. Felszerelés NÉLKÜL!

A készüléket bárhol használhatja (pl. autó, kocsibeálló, garázs, ház...)Ideális hosszú ideig parkoló autók védelmére. Az optimális, 12 hónapos karbantartásmentes élettartam csak kiváló minőségű, boltokban kapható alkáli-mangán elemekkel érhető el (2x 1,5 V Mignon AA, nem tartozék). Használható egerek és más állatok ellen is.

Műszaki adatok : Üzemtávolság: kb. 55 m² Frekvencia: kb. 24 kHz (+/- 15%); Hangnyomás: kb. 100% (+/- 20%); Akusztikus tartomány: több mint 6 m Üzemi feszültség: 3 V/DC;

Termék mérete: 125 x 54 x 26 mm
Négy évet garanciát biztosítunk minden elektronikai nyestriasztó termékre, feltéve, hogy az utasításokban leírtak szerint vannak használva.
(Az ultrahangos készülékek hangyomásszintjének 100 dB(C) felett kell lennie, hogy az állatok ne tudják megszokni (ADAC teszt eredménye). (Forrás: de.wikipedia.org/wiki/Marderabwehr ))

MIÉRT HARAP A NYEST?

A motortér kiváló lehetőséget biztosít az elrejtőzésre (menekülés az ellenségek elől, pl. emberek, kutyák, macskák,...). a nyest pedig fogaival vizsgálja környezetét, ezért megrágja a kábeleket, csöveket, szigetelőanyagot... A hideg évszakokban a parkoló jármű melege is vonzza a nyestet. Amikor egy nyest (különösen a hím) a motortérben tartózkodik, látogatáskor illatokat hagy maga után. Területét vizelettel jelöli. Ha egy másik hím nyest megérzi ezeket a területi jelzéseket, akkor különösen agresszívvá válik a motortérben (pl. megrongálja a szigetelő szőnyeget). Ezért azok az autók, amelyek éjszakánként különböző helyeken parkolnak, gyakrabban lesznek a térdominancia szagainak "áldozatai". Ez mind azt jelenti, hogy a nyestek országos szinten több milliárdos kárt okoznak, a biztosítótársaságok pedig egyre inkább kizárják a szerződésekből a nyestek okozta károkat.

HÁZIÁLLATOK (MACSKÁK-KUTYÁK) ÉS AZ ULTRAHANG

A háziállatokat NEM zavarják az ultrahangos készülékeink. A macskák és a kutyákat általában hozzá vannak szokva az ultrahanghoz, hiszen a háztartásokban számos 23-24 kHz-es ultrahang-frekvenciás készülék található. (számítógép, TV stb.)

A NYEST ÉS AZ ULTRAHANG

A nyestek általában kerülik az ultrahangot (legalább 100 dB és 23 kHz). Ha az érintkező lemezek ultrahangot bocsátnak ki, a nyest felfigyel rá és messze elkerüli a hangforrást.

AZ ULTRAHANGOS RIASZTÓ AZ IDEÁLIS VÉDELEM?

A nyestriasztó nem 100%-os védelem, mert az idősebb nyestek hozzászokhatnak a frekvenciához. Ilyenkor viszont kiváló védelmet nyújtanak az elektromos sokkolóval felszerelt készülékek, amelyek hamarosan megérkeznek kínálatunkba.

További információ

Termék száma: EF.M444555/MEASY022

Segítség

További termékinformációk után érdeklődik?
Tegye fel kérdését értékesítőnknek.

Szavatosság

Az ultrahangos készülék gyártója 30 éve sikeresen nyújt védelmet a nyestek ellen, ezért is vállal 4 év garanciát. Ez egy kiváló minőségű termék, amely Németországban készül. Ügyeljen arra, hogy a termék elemtartójának csavarjai mindig szorosan meg legyenek húzva, hogy megakadályozza a víz vagy szennyeződés bejutását. Száraz helyen tárolandó.

Segítség

Vélemény:

Csak a regisztrált felhasználók írhatnak véleményt. Kérjük, jelentkezz be vagy regisztrálj!

Regisztrációkor minden termékre
-5%az első vásárlásnál
kedvezményt kap! Regisztráljon
-5%az első vásárlásnál
Regisztrációkor minden termékre kedvezményt kap!
Regisztráljon