• Ingyenes kiszállítás - legalább 2 termék vásárlása esetén
  • Ingyenes visszaküldés - 30 napon belül
  • 100% biztonságos vásárlás – biztonságos fizetés
0 Kosár
0.00 HUF

Utoljára hozzáadott termékek

A kosár még üres.

0 Kosár
0.00 HUF

Utoljára hozzáadott termékek

A kosár még üres.

FURGONOK RAKTERÉBEN HASZNÁLHATÓ PADLÓVÉDŐ

Sok haszon- és kétüléses jármű rakterének padlója csak festékkel van bevonva, ami nem véd a karcolások, a piszok és a horpadások ellen. Vezetés közben a sérülések elkerülhetetlenek, ez pedig rozsdásodáshoz, a kosz felgyülemléséhez és a raktér padlózatának megsemmisüléséhez vezet.

Válassza ki járművét
  • Ingyenes visszaküldés A termék visszaküldése 30 napon belül
  • Ingyenes kiszállítás Legalább 2 termék vásárlása esetén
  • 100% biztonságos vásárlás - Garantáljuk a biztonságos fizetést

MINŐSÉGI ÉS HATÉKONY VÉDELEM

Az általunk kínált padlóvédő véd a karcolások és a kosz felgyülemlése ellen, valamint csökkenti a teher elcsúszásának veszélyét. Ennek ellenére a teher mozgatható marad. Más megoldásokkal ellentétben az általunk kínált padlóvédő beszerelése minimális beavatkozást igényel, hiszen a jármű alján már meglévő rögzítésekhez csatlakozik.

MIÉRT JÓ DÖNTÉS A FURGONOK
RAKTERÉBEN HASZNÁLHATÓ PADLÓVÉDŐ

Rendkívül kemény PE műanyag

A padlóvédő enyhén rugalmas, kemény műanyagból készül, mivel az alátét célja a teher könnyebb mozgatása is. A műanyag ellenáll a legtöbb vegyszernek.

Vastagság 4mm

A műanyag sűrűsége és vastagsága lehetővé teszi a furgon utazó részének hosszú élettartamát. A nehéz és éles tárgyak nem okoznak gondot a padlóvédőnek.

EGYSZERŰ FELSZERELÉS

A padlóvédő könnyen széthúzható a raktéren és becsavarozható minden furgon pontosan meghatározott pontjaira. A padlóvédő rögzítőfuratokkal is el van látva.

Rozsdásodás elleni védelem

A karcolások és horpadások hamar rozsdaképződéshez vezethetnek. A műanyag padlóvédő több éves használat után is védi a jármű belsejét a raktér tönkremenetelétől és szétesésétől.

Könnyű súly

A padlóvédő súlya mindössze néhány kilogramm (járműtől függően), ami tökéletes súlynak számít, tekintettel a felületre, amit lefed. Ez nem befolyásolja a furgon teherbírását.

ROZSDÁSODÁS ELLENI VÉDELEM

Sok haszon- és kétüléses jármű rakterének padlója csak festékkel van bevonva, ami nem véd a karcolások, a piszok és a horpadások ellen. Szállításkor a festék elkerülhetetlenül megsérül, ami gyakran rozsdához vezet. A raktérben használható padlóvédőnk hatékonyan védi a jármű padlóját a karcolásoktól és szennyeződésektől, sőt csúszásgátló hatással is rendelkezik. Ennek ellenére továbbra is lehetséges a rakomány mozgatása és tolása az alátéten. Az utólag beépíthető nehéz rétegelt lemezekkel szemben a műanyag padlóvédővel ellátott jármű terhelése csak minimálisan nő.

ELLENÁLLÓ ALÁTÉT ALÁTÉT

A padlóvédő ellenáll a vegyszereknek és az összes folyadéknak. A műanyag padlóvédő megfelelő védelem lesz a kiömlések ellen, mivel a felülete a raktér minden szélére kiterjed. Mivel a műanyag padlóvédőnek nincsenek peremei, nagyobb kiömlés esetén csak a padlóvédő alatti részre kell vigyázni.

EGYSZERŰ FELSZERELÉS

A raktérvédő fóliába van csomagolva és hengerbe betekerve. Felszereléskor egyszerűen csak feszítse ki a padlóvédőt a csomagtérben, és rögzítse az előre meghatározott csavarozási pontokhoz. Általában a furgonokon már vannak dugaszokkal ellátott lyukak, amelyeket ki kell csavarni, és helyette a padlóvédőt lyukait használni a rögzítéshez. A padlóvédő a felszerelés után úgy néz ki, mintha a raktér eredeti része lenne.
Regisztrációkor minden termékre
-5%az első vásárlásnál
kedvezményt kap! Regisztráljon
-5%az első vásárlásnál
Regisztrációkor minden termékre kedvezményt kap!
Regisztráljon