• Ingyenes kiszállítás - legalább 2 termék vásárlása esetén
  • Ingyenes visszaküldés - 30 napon belül
  • 100% biztonságos vásárlás – biztonságos fizetés
0 Kosár
0.00 HUF

Utoljára hozzáadott termékek

A kosár még üres.

0 Kosár
0.00 HUF

Utoljára hozzáadott termékek

A kosár még üres.

Gumi csomagtér tálca TOYOTA C-HR (Hybrid - alsó padló, további audió-rendszer nélkül) 11/2016->

MEGA SALE: 20% -os kedvezmény 31.3.2024-ig
Darilo
Brez poštnine

* Required Fields

14 490 Ft
11 600 FtÁfával
14 490 Ft
11 600 FtÁfával
  • Raktáron, szállítás 1-3 napon belül
9127.5600 HUF

Készlet:

Raktáron, szállítás 1-3 napon belül

Kiszállítás:

2-3 nap

Szállítási költség:

1690 HUF

Ingyenes kiszállítás legalább két termék vásárlása esetén.

21pontok

21 Pontok pontot kapsz ezért a termékért. Bővebben a programról

  • Ingyenes visszaküldés - 30 napon belül
  • Ingyenes kiszállítás - legalább 2 termék vásárlása esetén
  • 100% biztonságos vásárlás – biztonságos fizetés

Termékleírás

A szlovén Gledring cég kifejlesztette a csomagtértálcák új generációját, amelyek rendkívül jó minőségűek és vonzó kialakításúak. Egyedi gyártásúak és az 1,7 cm magas peremeikkel teljes körű védelmet nyújtanak a csomagtérnek miközben a perem extra magassága nem vesz el a csomagtartó felületéből. A Gledring gumi csomagtértálcák hátulja egy vonalban van az aljával, így a csomagok nem fognak beakadni, amikor kiveszi őket a járműből. A Gledring gumitálcák mintázatát úgy alakították ki, hogy megakadályozza a csomagok vagy a rakomány elcsúszását a csomagtérben és visszatartsa az összes kiömlött folyadékot valamint megakadályozza azok szétfolyását a csomagtartóban.

A Gledring csomagtértálca az egyetlen olyan csomagtértálca a piacon, amelyre felszerelhető a MultiMat nevű lökhárítóvédő. A MultiMat lökhárítóvédő megvásárolható webáruházunkban és rendkívül jól fog jönni mindenkinek, aki a rendszeres csomagtérhasználat ellenére is szeretné megőrizni lökhárítója hibátlan állapotát. A lökhárítóvédő kifejezetten ajánlott állattartóknak, kézműveseknek, sportolóknak és mindenkinek, aki rendszeresen használja a csomagteret.

A Rubbasol a legstrapabíróbb anyag a piacon.

Az innovatív Rubbasol anyag, amelyet a cég a saját szőnyegeihez fejlesztett ki, a legtartósabb anyag a piacon és forradalmasította az iparágat. A Rubbasol rendelkezik minden szükséges tanúsítvánnyal az autóiparban való használatra. A legfontosabb tanúsítványok: REACH, PAH, gyúlékonysági teszt, szagteszt…

A Gledring különösen büszke a Rubbasol anyag élelmiszeriparban való felhasználhatóságáról szóló tanúsítványra, amely az anyag feddhetetlenségéről tanúskodik.

A Rubbasol gumianyag, valamint a Gledring csomagtértálcák számos jó tulajdonsággal és előnnyel rendelkeznek a hasonló termékekhez képest. Az anyag rugalmas és a gumi összes tulajdonságával rendelkezik és ebben a tulajdonságában különbözik az összes többi műanyag (PVC, TPE…) csomagtértálcától, amelyek teljesen rugalmatlanok. A Rubbasol anyag szagtalan, csúcsminőségű és 5 éves kopási garanciával rendelkezik.

Tökéletes illeszkedés

A Gledring csomagtértálcák az ön járművéhez és csomagteréhez vannak szabva. A Gledring tálcák mindig tökéletesen illeszkednek, mivel a tálca peremei a jármű oldalaihoz támaszkodnak és hermetikusan zárnak.

Díjnyertes

A Gledring megkapta az AutoBild, Európa legnagyobb autóipari magazinjának tekintélyes, csomagtértálcákért járó minőségi és formatervezési díját, amivel magas minőségi követelményeknek tett eleget.

Könnyen tisztítható

A Gledring csomagtértálca hosszan tartó szennyeződés- és folyadék megtartásra lett tervezve, innovatív kialakításának köszönhetően pedig egyszerű és gyors tisztítást tesz lehetővé.

Multifunkcionalitás

A Gledring csomagtértálca az első és egyetlen multifunkcionális csomagtértálca a piacon. Ha úgy dönt, hogy megvásárolja a Doggymat szőnyeget a kiegészítő védelem érdekében, akkor különböző módokon tökéletesen megvédi járművét.

Szlovén minőség

A csomagtértálcákat Szlovéniában gyártják. A Gledring cég már 1949 óta gyárt gumi csomagtértálcákat, ezért jelentős hagyománnyal rendelkezik. Sok éves tudást sikerült átvinniük a csomagtartó védelmébe, így alkották meg az első többfunkciós csomagtértálcát.

További információ

Model Toyota: C-HR
Termék száma: 1152

Segítség

További termékinformációk után érdeklődik?
Tegye fel kérdését értékesítőnknek.

Szavatosság

A Gledring gumi csomagtér tálca vásárlásához 30 napos pénzvisszafizetési garancia és 5 éves minőségmegőrzési garancia jár. Ide tartozik a túlzott, váratlan kopás vagy esetleges szakadás, normál használat alatt. A Gledring cég az iparág leghosszabb időtartamú garanciáját adja vásárlóinak.

Segítség

Vélemény:

Csak a regisztrált felhasználók írhatnak véleményt. Kérjük, jelentkezz be vagy regisztrálj!

Az ön autómodelljéhez ez is rendelhető:

Regisztrációkor minden termékre
-5%az első vásárlásnál
kedvezményt kap! Regisztráljon
-5%az első vásárlásnál
Regisztrációkor minden termékre kedvezményt kap!
Regisztráljon